3 redenen waarom je juist nu Equinox op Netflix moet kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wij Nederlanders smullen van alles wat uit Scandinavië komt – en dan hebben we het niet alleen over vrouwelijk schoon. Ook hun tv-series scoren altijd hard in de Lage Landen. Equinox, de gloednieuwe Netflix-thriller uit Denemarken is de volgende die je moet zien!

De kans is groot dat je ooit al eens een tv-serie uit Denemarken of Zweden gekeken hebt. Ze zijn in Scandinavië experts op het gebied van thrillers, moordzaken en mysteries in film- of serievorm. Equinox is de volgende hit uit het Noorden die je ‘gratis’ op Netflix kan kijken. Deze serie is ontzettend spannend, uitdagend (het gaat over de verdwijning van een groep losgeslagen studenten) en bovendien ’n perfect tussendoortje!

Lees ook: Vanaf deze datum staat laatste seizoen Modern Family op Netflix

Equinox scoort op Netflix in Nederland

Hoewel je soms steil achterover slaat van de pulp die in de Nederlandse Netflix-top 10 staat, kunnen we soms ook ’trots’ op onszelf zijn. Waar veel gebruikers uit andere landen zich vaak niet durven branden aan ‘buitenlandse’ films of series, zijn wij juist wél aardig avontuurlijk ingesteld. Duits, Spaans, Frans, Deens – het maakt ons niet zo veel uit, als het maar lekker wegkijkt. Logisch dus dat de grote nieuwe Netflixserie uit Denemarken op dit moment niet uit onze nationale top 10 te slaan is!

3x waarom Netflixserie Equinox nu perfect kijkmateriaal is

1. Equinox is precies lang genoeg voor een druilerige winterdag op de bank

Equinox telt slechts zes afleveringen, en dan is het ook écht klaar. Heerlijk toch, zo’n minimale investering? Een duidelijk begin en eind, allemaal binnen één dag te bingen. Een ideale geconcentreerde dosis afleiding voor druilerige lockdown-dagen dus!

2. Oude bekenden uit de beste Deense series ooit

Doen de series Borgen en The Bridge een belletje rinkelen? Dan ga je sowieso plezier beleven aan Equinox! De cast zit vol met oude bekenden uit deze bloedstollende Deense series…

3. Hoofdrolspeelster Danica Curcic grijpt je aandacht

Vooral Danica Curcic, die de hoofdrol invult in Equinox, grijpt de aandacht. De actrice, ook bekend van The Bridge, vult haar rol als het steeds wanhopigere ‘zusje van verdwenen meisje’ ontzettend goed in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!