Dolverliefde Jake Paul zet de kogelronde pluspunten van Jutta Leerdam in de etalage (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jake Paul toont zijn liefde aan Jutta Leerdam door alle aandacht te richten op Jutta’s vormen…

Jutta Leerdam heeft prachtige vormen, en dat weet Jake Paul als de beste. Hij legt dan ook keer op keer de focus op haar ronde en grote wapenfeiten. Recent heeft hij wel een erg bijzonder bericht geplaatst, waarin hij uitgebreid en precies vertelt wat hij vindt van Jutta.

Jake Paul is stapelverliefd en laat Jutta Leerdam van alle kanten zien

Na een jaar samen is Jake Paul nog steeds verbaasd dat hij een relatie heeft met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam. Hij zegt dan ook zelf in zijn meest recente post dat hij echt geluk heeft met de prachtige Jutta. Omdat ze nu een jaar samen zijn, heeft Jake een post geplaatst met een reeks foto’s en een lang bericht voor Jutta. Hiermee laat hij zien dat hij echt dolgelukkig is met de blondine. Hij zegt dat hij sinds dag één verliefd is op Jutta en dat hun verhaal pas net is begonnen. Jutta maakt zijn dagen beter en hij wordt elke dag meer verliefd op haar.

Dolverliefde Jake Paul is 1 jaar samen met Jutta LeerdamJutta Leerdam heeft prachtige vormen en Jake Paul laat het aan iedereen zien

Jake Paul wil trouwen en kinderen krijgen met Jutta Leerdam

Dan onthult hij zelfs iets wat veel mensen niet van hem hadden verwacht: Hij wil in de toekomst met haar trouwen en kinderen krijgen! Het lange bericht zit verder vol met andere lieve opmerkingen over Jutta, en zij reageert erop door te zeggen dat ze ontzettend veel van hem houdt. Ook Jutta heeft op haar Instagramaccount een filmpje geplaatst om hun eerste jaar samen te vieren. Toch zijn er veel gemengde meningen over de post van Jake Paul. Niet iedereen is namelijk blij voor het stelletje. Sommige mensen zeggen bijvoorbeeld: “Bro enjoying his last few days”, “Made with chat GPT!” en “Your one year and last year with her.” Gelukkig zijn er ook positieve reacties die het stel feliciteren en opmerken dat ze er erg gelukkig uitzien samen.

Klik hier om zelf het bericht te lezen en om natuurlijk alle prachtige foto’s te bekijken.

Jake Paul en Jutta Leerdam kunnen iet van elkaar afblijven

Meer zien van Jake Paul en Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Op de instagramkanalen van het stelletje kan je nog veel meer leuke foto’s bekijken. Jutta Leerdam plaatst vooral veel vakantie momenten en over haar prestaties in de schaatswereld. Jake Paul plaatst veel foto’s samen met Jutta en over zijn bokswedstrijden. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!