Dionne Stax toont haar zonnige balkon op heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is net zoals elke andere Nederlander deze dagen heerlijk aan het genieten van het zonnetje. Dat ze daarbij ook haar schitterende balkon zou tonen, hadden we niet verwacht!

Dionne Stax staat heerlijk in het zonnetje. Ze zet een foto op Instagram waarop we zien hoe de blonde presentatrice net als de rest van Nederland met volle teugen van de warme temperaturen geniet. Daarbij deelt ze ook nog eens een foto van haar lekkere warme balkon. Mooi plekje, Dionne! Ook geeft ze je een inkijkje in haar dag. Die is weinig afwisselend vandaag, aangezien Dionne aangeeft dat ze voorlopig nog wel even zo blijft staan! We geven haar groot gelijk.

Dionne Stax zat al in de zon

Op elke foto op Instagram straalt ze helemaal. Zo ook deze weer. Duidelijk dus dat Dionne goed in d’r vel zit de afgelopen tijd. Het is haar gegund. Ook was ze onlangs in Mexico, samen met haar vriend Steven Jansen. Van het bekende dj-duo Lucas & Steve. Ook van deze trip naar Mexico deelde ze allerlei mooie kiekjes op Instagram. ”En nu rápido aan de margarita”. Schreef ze erbij. Op de foto is te zien hoe ze in de jungle is, en op een houten ladder klimt. Daarna deelt ze nog wat foto’s samen met haar vriend, Steven. De twee zijn helemaal in de wolken en dat is duidelijk te merken. Ondanks het leeftijdsverschil (36 en 28) lijkt het de twee niet in de weg te zitten.

Dionne laat verschillende outfits zien

Dionne Stax laat via Instagram allemaal verschillende outfits zien die ze op de werkvloer draagt. Het gaat van jurk tot broek en topje, maar allemaal zien ze er prachtig uit. Dionne straalt helemaal op de foto’s, het is te zien dat ze het leventje leid waar ze altijd al van droomde. Dionne: ”En nu we toch bezig zijn, meteen maar een polletje. Moeten tenslotte toch iets te doen hebben tijdens de avond lockdown. Heb je een favoriet? Of juist niet?” Ze vraagt aan haar volgers dus of ze een favoriete outfit hebben. Het zijn er in totaal 8 die ze laat zien. De keuze is reuze! Haar volgers reageren; ”De bordeauxrode jurk staat je echt geweldig”, ”Wauw, die lila is mooi, prachtig!”. Haar volgers kunnen dus duidelijk wel kiezen tussen de verschillende outfits. Maar iedereen is het met één ding eens; ze zijn allemaal prachtig.

Dionne neemt een bierbad

Ook deelt Dionne foto’s op Instagram dat ze in een bierbad ligt. Je hoort het goed ja, een bierbad.. De presentatrice vond het in ieder geval heerlijk, als we zo haar woorden moeten geloven natuurlijk. ”Ik ben een tevreden mens, #bierbad”. Dionne zegt dus dat ze een tevreden mens is, omdat ze in een bierbad ligt. Dionne is dus zeker niet vies van een biertje. Nouja, één, wel meerdere als het aan de presentatrice ligt. Deze kiekjes deelt ze gewoon op Instagram. Ze is er trots op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!