Topfitte Fresia CousiƱo Arias knuffelt grote zak in extreme video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia CousiƱo Arias doet niet alleen verslag van topsport, maar kan er zelf ook wat van! Je zou bijna bang worden van haar bloedfanatieke sessies in de sportschool…

Fresia CousiƱo Arias kennen we allemaal als ESPN verslaggeefster, en als winnares van Wie Is De Mol 2022. Dat brengt extra bekendheid, en ook extra verwachtingen met zich mee. Het lijkt een beetje op een voetballer die net een transfer naar een grote club gemaakt heeft. Wat daar bijhoort? Een strakker fitnessregime! Fresia neemt je mee de sportschool in, en wat je daar ziet is niet voor mietjes!

Fresia neemt sport bloedserieus

Wie Fresia inmiddels nog niet kent, heeft onder een steen gelegen. Toch maakt de kleine sportverslaggeefster zich klaar voor mĆ©Ć©r. Die gaat nog ver komen, dat weten we zeker. Fresia kan je er goed bijhebben: ze is spontaan, bijdehant, lacht graag en weet ook nog eens wat Ć©cht hard werken is. Haar nieuwste video laat zien dat ze niet alleen een goede uitstraling heeft, maar stiekem ook gewoon topfit is! Fresia deelde via Instagram video’s van haar routine in de sportschool. Dit kan je zeker een intensieve workout noemen. Maar voor Fresia lijkt het niks, het lijkt alsof ze dit met twee vingers in de neus doet. Van fietsen op de hometrainer, tot buikspieroefeningen en een grote zak tillen, Fresia kan het allemaal.

Lees ook: ESPN deelt mooie foto van kijkcijferkanonnen HĆ©lĆØne en Fresia

Fresia is weinig thuis in Amsterdam

Onlangs deelde Fresia op Instagram een foto dat ze weer eens in het vliegtuig zat. Ze ging op reis voor haar werk bij ESPN. Fresia CousiƱo Arias is ontzettend vaak op pad, aangezien ze tegenwoordig ook Europese wedstrijden voor de voetbalzender verslaat. Toch moet ze de laatste tijd uit een ander vaatje tappen. Ze is namelijk nĆ³g bekender geworden, wat een hoop extra werk met zich meebrengt. Waar gaat ze de benodigde energie vandaan halen? Uit een fitter lijf natuurlijk! Hoe ze na zo’n sportsessie Ć¼berhaupt nog de kracht heeft om op de fiets naar huis te stappen blijft iedereen een raadsel. Toch zit deze kleine sportieve dame bomvol energie, dat blijkt maar weer!

Nieuwe liefde voor Fresia?

Onlangs speculeerde er geruchten over het nieuwe liefdesleven van Fresia. Althans, mensen gingen haar koppelen aan iemand. En dit was niet zomaar iemand, dit was ook een deelnemer van hetzelfde seizoen als Fresia uit Wie Is De Mol?Ā Het ging hier namelijk over Sahil. De twee waren heel veel samen te zien in het programma, waardoor kijkers al snel gingen speculeren. Zou er echt wat ontstaan zijn tussen de twee, of blijft het simpelweg bij geruchten? Ook gaan er geruchten dat Fresia helemaal niet op mannen valt. Maar dat ze meer van het eigen geslacht houdt. Dit klopt echter niet, Fresia heeft in het verleden wel een relatie gehad met filmmaker Brian Bijvoet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Ā 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.Ā