Deze beeldschone actrice gaat Koningin Máxima spelen in Videoland-serie over haar leven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooie actrice Delfina Chaves gaat de rol van haar leven vertolken. Ze speelt namelijk koningin Maxima in een nieuwe serie. 

Het Nederlandse publiek kan vanaf 20 april wekelijks genieten van de nieuwe zesdelige dramaserie “Máxima” op Videoland, gebaseerd op het boek van Marcia Luyten. De serie werpt een licht op het intrigerende leven van koningin Máxima en belooft een meeslepende kijkervaring te worden. Twee hoofdacteurs, Delfina Chaves en Martijn Lakemeier, staan centraal in het verbeelden van deze koninklijke saga, en hun keuze voor de rollen heeft de aandacht van velen getrokken.

Delfina Chaves straalt als Koningin Máxima

De keuze voor de rol van koningin Máxima is gevallen op de talentvolle Argentijnse actrice Delfina Chaves. Het wordt ook al snel duidelijk waarom. Met haar speelse blik en het kenmerkende Argentijnse accent dat ze meebrengt, weet ze de essentie van de koningin enorm goed vast te leggen. Haar bekendheid in Latijns-Amerika, onder andere vanwege haar eerdere rollen in series zoals “Ringo” en “The Secret of the Greco Family,” maakt haar een opvallende keuze voor deze Nederlandse productie.

Wie is actrice Delfina Chaves?

Delfina is nog maar 27 jaar oud. Ze is nog jong, maar zeer getalenteerd en heeft haar acteervaardigheden ontwikkeld aan de New York Film Academy. De daaropvolgende theaterlessen hebben haar klaargestoomd voor uiteenlopende rollen, waaronder haar bijdragen aan Netflix-series en andere internationale producties. Haar Instagram-account met meer dan een miljoen volgers getuigt niet alleen van haar acteertalent, maar ook van haar status als een stijlvolle en charismatische influencer. De elegantie en stijl van Delfina komen tot uiting in haar keuze voor mode, en het is duidelijk dat ze hetzelfde gevoel voor stijl deelt als de koningin die ze vertolkt.

Wie speelt dan precies onze koning?

Tegenover Delfina Chaves staat Martijn Lakemeier, de jongste winnaar ooit van het Gouden Kalf voor beste acteur. Zijn doorbraak kwam met de hoofdrol in de filmhit “Oorlogswinter,” geregisseerd door Martin Koolhoven en gebaseerd op het beroemde boek van Jan Terlouw. Deze prestatie leverde hem niet alleen erkenning op bij het Nederlands Film Festival maar ook de Rembrandt Award voor beste Nederlandse acteur. Martijns vaardigheden als acteur zijn onmiskenbaar, en zijn vermogen om op jonge leeftijd zo’n krachtige en emotionele rol te vertolken, geeft blijk van zijn uitzonderlijke talent. Het feit dat hij is gekozen om een rol te spelen in de Videoland-serie over het leven van koningin Máxima, belooft weer flink wat goeds voor de serie.

Delfina Chaves en Martijn Lakemeier zijn perfect voor hun rollen

Samen vormen Delfina Chaves en Martijn Lakemeier een krachtig duo dat de complexiteit en rijkdom van het leven van koningin Máxima op het scherm tot leven zal brengen. Terwijl Delfina haar natuurlijke charme en stijl deelt met de koningin die ze vertolkt, brengt Martijn zijn bekroonde acteertalent in om de diepgaande uitdagingen van het koninklijke leven te belichten. De keuze voor Delfina Chaves en Martijn Lakemeier als hoofdacteurs in de Videoland-serie “Máxima” lijkt een schot in de roos te zijn. De serie moet dan ook een absolute hit gaan worden op de streamingservice.

Meer zien van Delfina Chaves kan natuurlijk op Instagram

Als je meer wil zien van Delfina, en dat wil je, dan is het de moeite waard om even op haar Instagram account te kijken. Daar heeft ze allerlei mooie foto’s staan waar je van zal smullen.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!