Deepfakes en Sneeuwballen! Lubach is terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel het vorige seizoen eigenlijk zijn laatste zou zijn is Arjen Lubach toch weer terug met zijn satirische zondagavondshow. Vanwege Corona mag hij het theater niet in en dat levert ons nu een extra seizoen Zondag met Lubach op. Heeft Covid dan tenminste nog iets positiefs opgeleverd.  

De show besteedde aandacht aan vaccineren, het ‘tuig en Mark Rutte’ en had een speciale hoofdrol voor niemand minder dan de broer van Thierry Baudet. Gerri, de minder bekende, maar niet minder welbespraakte broer van de partijleider van Forum voor Democratie, had een bijzonder optreden in de aflevering.

Lees ook: Arjen Lubach en Dionne Stax weten hoe gevaarlijk Deepfakes zijn

Deepfake news

Vorig seizoen besteedde Arjen nog uitgebreid een item aan deepfakes en nu doet hij er vrolijk aan mee. Komiek Diederik Smit werd door middel van Deepfake omgetoverd tot de tweelingbroer van Thierry, die eindelijk een einde kwam maken aan het fake news van zijn broertje. Gerri Baudet presenteert het GVD-journaal. GVD staat in dit geval niet voorhet ergste scheldwoord van de lage landen, maar betekent Gerri Voor Democratie.

Kijkcijferkanon

De aflevering van Zondag met Lubach scoorde bizar goed. Bijna 2,3 miljoen kijkers zaten aan de televisie gekluisterd. Dat is een record voor Arjen. Niet heel gek, aangezien mensen toch niet meer naar buiten mogen. En aangezien Arjen slechts een kwartier na de avondklok live gaat pakt hij die kijkers mooi mee. Alsof hij het allemaal zelf zo gepland heeft. In de woorden van Lange Frans: “”Heel interessant”.

Het kijkcijferkanon is trouwens niet het enige kanon wat af ging tijdens de uitzending. Aren ontving ook nog lekker een gelanceerde sneeuwbal in zijn gezicht van trouwe correspondent Lex.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.