Sneeuwpret? Maan duikt liever warm in bed.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland geniet inmiddels van de sneeuwballen gevechten, warme Glühwein en het maken van sneeuwpoppen en sneeuwengelen. Tenminste, heel Nederland behalve Maan. Die lag nog heerlijk in bed.

Maan de Steenwinkel heeft besloten om vandaag lekker demonstratief in bed te blijven liggen. En wie kan haar ongelijk geven. Ergens is het ook wel logischer om lekker in bed te blijven liggen. Waar het buiten onder het vriespunt ligt krijg je het van Maan alleen maar warmer.

Met een verleidelijke blik en zonder kleren spreekt Maan haar volgers toe. Misschien is het wel tijd voor een hele nieuwe kant van Maan die we nog niet eerder hebben gezien. Als dat zo is, dan mag deze Maan absoluut blijven.

Lees ook: Maan de Steenwinkel en Mikky Kiemeney hebben het gezellig samen

Nieuwe Maan

Het is inmiddels weer een jaar geleden dat Maan haar debuutalbum presenteerde. En wat een turbulent jaar is het geweest. Want ondanks alle mooie dingen die Maan zijn overkomen sinds haar debuut, blijft het een raar jaar voor artiesten. Zonder concerten en optredens valt het nog mee dat Maan niet veel vaker de dag in bed doorbrengt.

Niet dat ze dat erg zou vinden. De rising star, of ja, rising moon in dit geval, lijkt enorm te genieten van haar momentje alleen in bed. Met een glimlach van oor tot oor. Maan was voorheen nog een beetje preuts op foto’s, maar lijkt die verlegen kant inmiddels helemaal van zich afgeschud te hebben. Een ding is dus duidelijk. Met het nieuwe jaar, hebben we ook een Nieuwe Maan te pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!