De mooiste Instagram foto’s van verslaggeefster Sandra Schuurhof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sandra Schuurhof is niet alleen een van de beste verslaggeefsters en presentatrices van Nederland, ze is ook nog eens een van de leukste. Kijk maar naar haar Instagram voor het bewijs. 

Ze is een van de betere verslaggeefsters en presentatrices van het land: Sandra Schuurhof! Deze powervrouw laat zich door niks en niemand uit het veld slaan. Als een van de vaste gezichten van het SBS6 programma Hart van Nederland brengt ze het laatste grote en lokale nieuws bij de mensen thuis. En dat is hartstikke fijn, want een half uurtje per avond naar Sandra kijken, daar wordt een mens vrolijk van. Dat merk je ook wel aan haar vele volgers op Instagram, waar ze de ene na de andere mooie foto plaatst. En daarvan zijn dit de allerleukste!

Lees ook: Sandra Schuurhofs pikante werkdag

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Knus op haar stoel

Normaal krijg je altijd een hele vlotte en uiterst vrolijke Sandra voor je kiezen, maar af en toe dan verkiest Sandra toch een beetje meer rust. Dan gaat ze in een haar zen modus en kan niemand haar meer storen. Maar zelfs als ze zich comfortabel kleed, weet ze niet te verslonzen. Zelfs in volledige ontspanning weet Sandra er nog verleidelijk uit te zien. Niks trainingsbroek en dikke trui, maar een zachte, goed passende outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Heldin voor en achter de camera

Niet alleen voor de camera weet Sandra haar mannetje te staan, maar ook achter de camera weet ze zich aardig te redden. Dat moet ook wel als je zoveel ervaring heeft als zij. Van redactie werk tot zelf aan de knoppen, Sandra kan het allemaal. Niet alleen een knap koppie dus, maar een echt multi-talent die alles onder de knie heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

De verleidelijke jurk van Sandra

Soms dan is het ook even nodig om jezelf op je mooist aan te kleden. En laat Sandra daar nou enorm goed in zijn. In een van haar meest verleidelijke jurkjes komt ze even goed voor de dag. Sandra weet als geen ander hoe belangrijk haar look is voor de kijkcijfers, dus doet ze haar uiterste best om er altijd op haar mooist bij te lopen. En in jurkjes als dit, gaat dat heel goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Sandra in het wit

Meestal heeft ze de meest uitgesproken kleurtjes aan, maar af en toe zijn de outfits van Sandra wat meer klassiek. Zo loopt ze er op onderstaande foto bij als een modern sneeuwwitje, met haar mooie, lange zwarte haren. Met ogen die je in je ziel aankijken en een van de mooiste glimlachen van Nederland is Sandra eigenlijk een moderne prinses. Maar wel eentje die benaderbaar is, met humor en een gezellige persoonlijkheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..