Davina Michelle plaatst per ongeluk foto met enorme fopspenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heeft Davina Michelle deze foto per ongeluk geplaatst? Of wil ze haar fans gewoon een enorm plezier doen?

Davina Michelle heeft een foto geplaatst waarbij je je af zou kunnen vragen of dit wel helemaal de bedoeling is geweest. Ze plaatst namelijk een foto in een zeer strak zittend truitje waarbij haar troeven goed naar voren komen. Daarnaast lijkt het er ook nog eens op dat ze het flink koud heeft! Het is natuurlijk niet echt een foutje, maar haar fans zijn er niet minder blij om. Ze heeft haar volgers even flink weten te plezieren met deze prachtige foto. Het truitje zit zo strak dat haar fopspenen er bijna doorheen knallen! Ga er even goed voor zitten en bekijk de foto hieronder!

Davina Michelle

Davina Michelle maakt haar volgers blij

Dit is zeker niet de eerste keer dat Davina Michelle haar volgers flink in de watten legt. De knappe zangeres heeft een aparte kledingstijl die bij haar volgers goed in de smaak valt. Zo heeft ze af en toe hele wijde kleren aan met verschillende kleuren en printjes. Maar een andere keer gaat ze voor een strak doorschijnend topje. Vooral de laatste stijl vinden haar volgers natuurlijk fantastisch!

Idols heeft talent Davina Michelle totaal gemist

Davina Michelle heeft meegedaan aan het bekende televisieprogramma Idols. De jury heeft haar talent alleen volledig gemist. Tijdens de allereerste ronde trad Michelle natuurlijk alleen op. Deze auditie ging erg goed en de jury was hier nog wél over haar te spreken. Helaas moest ze daarna een duet zingen en dat was enorm ongemakkelijk. Het zag er niet uit en het klonk ook ineens helemaal nergens naar, terwijl haar eerst auditie juist zo goed ging. De jury heeft haar hierop naar huis gestuurd. Na dit korte avontuur van Michelle is haar zangcarrière dan toch ineens flink opgeblazen, nadat ze op haar YouTube-Kanaal viraal ging, omdat Pink haar had ontdekt.

Davina Michelle

Davina Michelle is bekend geworden door zangeres Pink

Na haar ‘mislukte’ avontuur bij Idols is Michelle hard aan het werk gegaan en dit heeft geleid tot haar grote succes. Ze heeft een aantal covers gemaakt van bekende nummers en deze op haar YouTube-Kanaal geplaatst. De bekendste is die van een nummer van Pink. Pink kwam deze cover van Michelle namelijk tegen en vond het geweldig. Ze maakte hier samen een video van en daardoor ging Michelle viraal. Ook al haar andere video’s werden nu honderdduizenden of miljoenen keren bekeken. Nu is ze uitgegroeid tot een van de beste artiesten van heel Nederland. Zo heeft ze inmiddels ook al meer dan een miljoen volgers op haar Instagram.

Meer zien van Davina Michelle doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe zangeres Davina Michelle? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram voor al haar prachtige foto’s en video’s van haar optredens en meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!