Video: Influencer Kalvijn bedriegt bloedmooie vriendin Nina Warink op slinkse wijze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kalvijn laat een hele andere kant van zichzelf zien! De influencer lijkt niet eens oog te hebben voor zijn prachtige vriendin Nina Warink..

De influencer Kalvijn heeft 12 jaar al een relatie met zijn vriendin Nina Warink. Maar wat hij nu opeens doet terwijl ze samen uit eten zijn? We zien gelijk dat Kalvijn een hoop dingen véél leuker vindt dan zijn vriendin!

Kalvijn weet goed hoe hij Nina Warink kan bedriegen

Het bekende stelletje Kalvijn en Nina Warink zitten met zijn tweeën in een restaurant en zijn een spelletje aan het doen. Nina lijkt erg geconcentreerd op het spel. Maar Kalvijn maakt dan een filmpje waarin hij stiekem naar de voetbal wedstrijd Manchester City – FC Copenhagen aan het kijken is op een tv-scherm verderop in het restaurant! Op zijn story vraagt hij dan ook in een pol: ”Zou ze het doorhebben? Ja of nee?” Op die vraag zeggen 40% van de fans ja en wel 60% nee. De meeste mensen zijn ervan overtuigd dat ze het niet zal merken. We hopen wel natuurlijk dat Nina erom kan lachen zodra ze het filmpje zelf bekijkt op Kalvijn zijn Instagram!

Wil je de video zelf bekijken? Klik dan snel hier!

Kalvijn en Nina Warink

De relatie tussen Kalvijn en Nina Warink

Kalvijn en Nina Warink, een influencer-koppel die al meer dan 12 jaar gelukkig samen zijn, hebben alsnog een relatie die veel ups en downs heeft, maar ook juist door de liefde die ze voor elkaar hebben. Vanaf hun ontmoeting op de middelbare school in Groningen tot hun huidige leven in Amsterdam en Groningen, hebben ze samen veel meegemaakt wat hun band heeft versterkt en ze heeft gevormd tot wie ze vandaag zijn. Hun relatie is zeker niet zonder uitdagingen geweest. Beide Nina en Kalvijn hebben openlijk gesproken over hun eerdere affaires, waardoor ze gelukkig alleen maar meer in elkaar vertrouwen, omdat ze zo open en eerlijk tegen elkaar zijn.

Op sociale media delen ze regelmatig hun hoogtepunten waardoor hun fans een kijkje achter de schermen krijgen van de relatie. Zo zien we vaak romantische diners, vakanties, grappige foto’s en andere mooie kiekjes in hun levens. En dat vinden de fans zeker leuk om allemaal mee te krijgen!

Wat vinden de fans van de relatie tussen Kalvijn en Nina Warink?

Fans van Kalvijn en Nina Warink hebben verschillende meningen over hun relatie. Sommigen bewonderen het feit dat ze zo open en eerlijk met elkaar zijn en vinden het leuk om te zien wanneer ze leuke dingen doen zoals wanneer ze op vakantie gaan en uiteten in een restaurant. Toch zijn sommige mensen nog wel wel kritisch op het koppel vanwege eerdere affaires en hoe ze in het verleden waren, ook al is er veel veranderd en zijn ze beide enorm veel gegroeid als mensen. Maar ze blijven veel van hun liefde en hun relatie delen, waardoor volgers niet altijd negatieve dingen kunnen zeggen over de twee. Wel hopen veel fans dat dit een relatie is die niet opeens uit zou gaan. Dan zullen sommige waarschijnlijk niet zo snel meer geloven in relaties die beginnen op de middelbare school.

Kalvijn en Nina Warink

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...