Dafne Schippers keihard afgemaakt vanuit onverwachte hoek: “Onsympathiek”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige atlete Dafne Schippers wordt nu opeens kei, maar dan ook keihard afgemaakt door Maxim Hartman. Dat moet je zien!

Dafne Schippers krijgt flinke klappen van Maxim Hartman

De presentator heeft zijn oordeel wel klaar over Dafne Schippers. Toen het nieuws uitkwam dat ze ermee ging stoppen, kon Maxim er geen traan om laten. In zijn podcast met René van Leeuwen noemt hij haar ‘onsympathiek, altijd al gevonden’. Het mag duidelijk zijn dat Maxim haar niet zo goed kan luchten. En daar neemt hij vervolgens even lekker de tijd voor om al zijn frustraties op een rijtje te zetten. Maxim vindt er niet zoveel aan bij dat sprinten. Maar gelukkig heeft hij zelf ook wel door hoe hij overkomt, want in de beschrijving zet hij: “Steevast zonder een oordeel. Nooit op de persoon. Zelden op het uiterlijk vitten. Mensen kunnen een groot voorbeeld nemen aan de zeer succesvolle host van WAT EEN WEEK. Deze keer over Dafne de sprinter.” Zelfspot is Maxim niet onbekend. Hij gaat hard de wedstrijd in en maakt opmerkingen die misschien een beetje ongenuanceerd zijn, maar wel lekker hangen en scoren. Zijn volledige mening over Dafne Schippers en het einde van haar sportcarrière kan je hier onder horen.

Dafne Schippers wordt analist

Zoals veel oud sporters gaat ook Dafne Schippers straks door als analist. Dat betekent dat Maxim nog niet van haar af is. Hij hoeft gelukkig niet meer naar het rennen te kijken. Maar met de nieuwe carrièrestap zorgt Dafne er wel weer voor dat mensen over haar aan het praten zijn. Ze weet de aandacht in ieder geval goed vast te houden. De blondine weet ontzettend goed haar fans een beetje in haar greep te houden.

Dafne Schippers is een kanjer

Maxim vindt haar misschien helemaal niks, maar er zijn genoeg mannen in Nederland die Dafne Schippers echt helemaal het einde vinden. De sporter maakt in ieder geval flink wat los bij haar publiek. De blondine weet met haar geweldige verschijning haar volgers absoluut gek te maken. Die smullen weer van elk plaatje dat Dafne besluit online te zetten. En met ieder kiekje dat Dafne deelt, worden haar volgers steeds weer een stukje meer betoverd. Dafne kan heel erg goed haar fans voor zich winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.