Danny wordt Ciske de Rattenvanger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danny de Munk zal iedereen nog kennen als dat kleine jochie Ciske de Rat, dat kattenkwaad uithaalde en zich niet altijd even netjes aan de regels hield. Nu kreeg ‘Ciske’ van 4 inbrekers een koekje van eigen deeg. Maar niet getreurd, Danny bijt hard van zich af. Hij wil de ratten zelf vangen.

Een maand geleden zei de volkszanger nog geen grote risico’s meer te willen nemen. Hij was klaar met stress en overwerken. De vakantie die lokte. Op naar Curaçao met het gezin, even de spanning en sensatie vermijden. Dan laat je één dag je huis zo verdomd alleen en wordt er meteen ingebroken. Danny laat op Instagram weten de jacht op de boeven te hebben geopend: “Tyfuslijers, ik heb alles op de camera. Jullie gezichten zal ik aan heel Nederland tonen!”

Beetje rustig Danny: misschien hebben de beste heren Tyfuslijer gewoon nooit hun vader gekend. Dat hij is gaan varen en zij niet mee mochten, want ze waren te klein. En dan met een altijd scheldende moeder thuis kun je maar weinig kanten op. Zeker als iedereen je Rat noemt. Of het zijn gewoon een stel schoften natuurlijk. Wat het geval nou precies ook is, Detective Danny doet zijn best de boeven op te sporen.

Wet Bandits

Gelukkig heeft hij een goede voorsprong op de boeven. Ciske de Rat blijkt namelijk Ciske Mccallister te heten. Danny heeft geheel in Home Alone stijl een home security system opgehangen en heeft de gehele inbraak op film staan. Danny kent inmiddels de gezichten van de inbrekers en belooft deze snel te delen op Instagram. Een buurman van Danny schakelde ook snel de politie in en zo kon er al gauw één van de boeven opgepakt worden. Boeven 0 – Danny 1.

Danny zoekt nog naar de overige boeven, waarvan er eentje schijnbaar met natte kleding en slechts één schoen er vandoor is gegaan. Wat er zich precies in het huis van Danny heeft afgespeeld weet niemand, maar de jacht op deze wet bandits begint wel heel erg op een speelfilm te lijken.

Crossover

Hoewel het voor Danny en familie een emotionele rollercoaster moet zijn, kan de inbraak wel heel makkelijk vertaald worden naar een nieuwe film of tv-serie. Drie boeven, beetje klungelig, op pad met alleen een ladder; zijn we niet gewoon op zoek naar de Baron, B2 en Vlugge Japie? Zie je het al voor je? Bassie, Adriaan en Ciske de Rat, eenmalig op televisie. Nadat er in het huis van Ciske is ingebroken door het trio boeven gooien onze helden hun koppen bij elkaar om ze op te sporen. Misschien kan Bassie dan Ciske leren dat hij altijd moet blijven lachen.

Of wellicht is dit een perfecte auditie van Danny voor de nieuwe Alberto Stegeman. Dat Danny voortaan ook voor de camera op zoek gaat naar boeven en oplichters. Undercover moet met Danny’s lengte wel lukken, hij wordt toch vaak over het hoofd gezien. Voorlopig moet hij eerst maar deze boeven zien te vangen. Maar Danny heeft er zin in. “Nog 3 te gaan.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.