WIN: Gratis kaarten voor nieuwe film Transformers: Rise of the Beasts

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zin in een ouderwets avondje naar de bios? Check dan snel wat je moet doen om twee kaarten voor deze nostalgische actiefilm te winnen!

Waar gaat Transformers: The rise of the Beasts over?

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons. De film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr. en kent hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback met daarnaast stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh.

Gratis kaarten winnen voor Transformers: Rise of the Beasts!

Of je nou opgegroeid bent met Transformers, of een ‘nieuwe’ fan bent die gewoon van vette actiefilms houdt – Transformers: Rise of the Beasts staat waarschijnlijk hoog op jouw kijklijstje deze zomer! En omdat wij vinden dat je zo’n film gewoon op het grote scherm moet zien geven we 3x 2 gratis kaarten weg. En dat is niet alles – winnaars ontvangen ook een Transformers walkie-talkie. Klinkt goed, toch? Je hoeft enkel een mailtje te sturen naar info [at] mannenzaken.nl om mee te doen. Succes!

Transformers

Transformers: Rise of the Beasts draait vanaf 8 juni in de Nederlandse bioscopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!