WIN: Gratis kaarten voor nieuwe film Transformers: Rise of the Beasts

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zin in een ouderwets avondje naar de bios? Check dan snel wat je moet doen om twee kaarten voor deze nostalgische actiefilm te winnen!

Waar gaat Transformers: The rise of the Beasts over?

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons. De film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr. en kent hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback met daarnaast stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh.

Gratis kaarten winnen voor Transformers: Rise of the Beasts!

Of je nou opgegroeid bent met Transformers, of een ‘nieuwe’ fan bent die gewoon van vette actiefilms houdt – Transformers: Rise of the Beasts staat waarschijnlijk hoog op jouw kijklijstje deze zomer! En omdat wij vinden dat je zo’n film gewoon op het grote scherm moet zien geven we 3x 2 gratis kaarten weg. En dat is niet alles – winnaars ontvangen ook een Transformers walkie-talkie. Klinkt goed, toch? Je hoeft enkel een mailtje te sturen naar info [at] mannenzaken.nl om mee te doen. Succes!

Transformers

Transformers: Rise of the Beasts draait vanaf 8 juni in de Nederlandse bioscopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.