WIN: Gratis kaarten voor nieuwe film Asteroid City!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zin in een gratis avondje science fiction met een absolute topcast? Kijk snel verder!

Regisseur Wes Anderson staat bekend om zijn eigenaardige films. Hij maakt niet vaak een nieuwe, dus is de lancering van nieuwe film Asteroid City een enorme happening. De film wordt bewierookt door critici, en de cast is om je vingers bij af te likken: Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie en vele anderen! Zin om gratis deze science fiction-film in de bioscoop te zien? Lees dan snel verder!

Waar gaat Wes Anderson’s Asteroid City over?

ASTEROID CITY speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Gratis kaarten winnen voor Asteroid City

Alles is duur tegenwoordig. Een bezoekje aan de bioscoop is één van de eerste dingen waarop bespaard wordt. Handig dus om een keertje gratis naar de bios te kunnen, toch? We geven daarom 3 x 2 gratis kaarten weg voor deze interessante film. Kans maken? Stuur een mailtje naar info [at] mannenzaken.nl om mee te doen. Succes!

Asteroid City

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...