WIN: Gratis kaarten voor nieuwe film Asteroid City!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zin in een gratis avondje science fiction met een absolute topcast? Kijk snel verder!

Regisseur Wes Anderson staat bekend om zijn eigenaardige films. Hij maakt niet vaak een nieuwe, dus is de lancering van nieuwe film Asteroid City een enorme happening. De film wordt bewierookt door critici, en de cast is om je vingers bij af te likken: Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie en vele anderen! Zin om gratis deze science fiction-film in de bioscoop te zien? Lees dan snel verder!

Waar gaat Wes Anderson’s Asteroid City over?

ASTEROID CITY speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Gratis kaarten winnen voor Asteroid City

Alles is duur tegenwoordig. Een bezoekje aan de bioscoop is één van de eerste dingen waarop bespaard wordt. Handig dus om een keertje gratis naar de bios te kunnen, toch? We geven daarom 3 x 2 gratis kaarten weg voor deze interessante film. Kans maken? Stuur een mailtje naar info [at] mannenzaken.nl om mee te doen. Succes!

Asteroid City

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'