WIN: Gratis kaarten voor nieuwe film Asteroid City!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zin in een gratis avondje science fiction met een absolute topcast? Kijk snel verder!

Regisseur Wes Anderson staat bekend om zijn eigenaardige films. Hij maakt niet vaak een nieuwe, dus is de lancering van nieuwe film Asteroid City een enorme happening. De film wordt bewierookt door critici, en de cast is om je vingers bij af te likken: Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie en vele anderen! Zin om gratis deze science fiction-film in de bioscoop te zien? Lees dan snel verder!

Waar gaat Wes Anderson’s Asteroid City over?

ASTEROID CITY speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Gratis kaarten winnen voor Asteroid City

Alles is duur tegenwoordig. Een bezoekje aan de bioscoop is één van de eerste dingen waarop bespaard wordt. Handig dus om een keertje gratis naar de bios te kunnen, toch? We geven daarom 3 x 2 gratis kaarten weg voor deze interessante film. Kans maken? Stuur een mailtje naar info [at] mannenzaken.nl om mee te doen. Succes!

Asteroid City

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.