Chantal Janzen deelt persoonlijk verhaal met bizarre details: “Ik ga nooit meer poepen”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Chantal Janzen heeft een nieuw bericht geplaatst op haar Instagram account. Ze deelt in het bericht een erg persoonlijk verhaal maar gaat wel erg in de details!

Presentatrice Chantal Janzen deelt het verhaal van de geboorte van haar nu 6-jarige zoontje Bobby. Ze is wel erg specifiek over wat er gaande was en deelt zelfs de schokkende zin: ”Ik ga nooit meer poepen!”

Chantal Janzen deelt persoonlijk geboorteverhaal

Onze bekende presentatrice Chantal Janzen heeft onlangs een nieuwe post geplaatst op Instagram om haar zoontje, Bobby, te feliciteren met zijn 6e verjaardag. Ze deelt een reeks foto’s van Bobby als baby, maar ook deelt ze een groot en schokkend verhaal over zijn geboorte. Chantal kreeg snel een ruggenprik vanwege de ernstige pijn. Desondanks voelde ze nog steeds van alles gebeuren en hoewel het enigszins hielp, had het bijna gezorgd voor een ongelukkige opmerking… ”Op het moment dat de anesthesist midden in een van de pijnlijkste weeën zei: ‘Je moet nu voorover bukken’, wilde ik op dat moment bijna roepen: ‘Sterf, Jeroen’, maar in plaats daarvan zei ik ‘OOOKEEEEEE”  Dat was wel een stuk beter voor Jeroen!

Daarna was het nog even schrikken voor Chantal. Om 22.30 uur werd er een kindje geboren wat helemaal niet huilde, daarom vroeg Chantal snel: ”Gaat het goed met hem?” Maar gelukkig was alles in orde met Bobby en had hij al snel een glimlach op zijn gezicht. Daarom hebben ze hem ook gelijk een prachtige bijnaam kunnen geven waar Chantal ook graag over vertelt in haar bericht. ”Jouw oma, mijn moeder, noemt jou ‘De eeuwige glimlach’. En daar heeft ze gelijk in.”

Na de bevalling maakte Chantal ook een prachtige opmerking die ze graag met iedereen deelt! ”Als je zelf naar het toilet bent geweest, mag je naar huis,’ zei de verpleegkundige. Ik zei, met 4 verse hechtingen: ‘Nou, ik weet één ding: ik ga nooit meer poepen.”

Chantal Janzen geboorteverhaal

Chantal Janzen is een trotse moeder

Chantal heeft ook verteld hoe gelukkig ze was met Bobby en dat ze bij thuiskomst nog heel lang heeft gehuild van geluk. Ze verheugt zich ook enorm op de mooie dingen die ze nog allemaal mag meemaken met haar kinderen. Chantal is namelijk moeder van twee zoons en ze is ook bonusmoeder van de drie kinderen van Marco. Maar volgens Chantal is het allemaal familie en is iedereen gelijkwaardig. Haar fans zijn dan ook trots op wat voor een goede moeder Chantal wel niet is. Ze hopen ook nog veel meer mooie momenten te mogen zien!

Chantal Janzen is moeder

Meer zien van Chantal Janzen kan op Instagram

Als je nou nog meer van Chantal Janzen wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer leuke kiekjes klaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!