Carice van Houten schokt kijker met nieuwe tanden bij Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Carice van Houten had altijd een charmant, uniek gebit. Geen wonder dat kijkers zich een hoedje schrokken toen ze de nieuwe kaarsrechte tanden van de actrice zagen in Jinek… (Beeld: RTL)

Het is geen geheim dat Carice van Houten de afgelopen jaren het één of ander aan haar uiterlijk heeft laten doen. Toch schrok de kijker behoorlijk toen de actrice aanschoof bij talkshow Jinek. Tijdens de uitzending werd Carice op Twitter meerdere malen beticht van onder andere botoxgebruik. Het meest opvallende onderwerp van discussie waren haar nieuwe tanden…

Carice van Houten laat nieuwe tanden zien bij Jinek

De tanden van Carice van Houten zijn altijd een gevoelig onderwerp geweest voor de actrice. Ze heeft in het verleden meerdere malen gesproken over haar tanden, die volgens de actrice erg zwak zijn. Haar unieke gebit gaf de actrice altijd een charmante uitstraling, maar om eindelijk eens van de tandarts af te zijn besloot Carice zich een rij nieuwe tanden aan te laten meten. Er zouden namelijk zelfs gaatjes in haar voortanden zitten! Logisch dus dat Carice van Houten inmiddels besloten heeft haar gebit een make-over te geven.

Lees ook: Carice van Houten speelt dame van plezier in Red Light

Deze keus werd haar tijdens de uitzending van Jinek niet in dank afgenomen door Twittergebruikers. Kijkers klaagden steen en been over hoe veel Carice van Houten wel niet aan haar uiterlijk heeft laten doen. Er werden zelfs oude foto’s opgegraven om te bewijzen dat de actrice de afgelopen jaren veel veranderd is. De vergelijking met Linda de Mol, die ook aan tafel zat, was ook snel gemaakt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.