Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu de reünie van Boer Zoekt Vrouw heeft plaatsgevonden, weten we hoe het met alle stellen afgelopen is. Heel Nederland had z’n twijfels bij Boer Bastiaan en zijn Milou, maar de twee zijn, nu bijna een jaar na de start van BZV, toch nog bij elkaar. Sterker nog, ze wonen samen op de witlofboerderij van Bastiaan in Zeeland! Al lijkt het door corona meer op een ‘gijzeling’ dan echt samenwonen…

Nee, Zeeland is echt niks voor Milou. Ze heeft in wereldsteden gewoond en gewerkt, dus dat suffe boerenleven ziet ze niet zitten. Boer Bastiaan probeerde haar elke aflevering te overtuigen van de schoonheid van Zeeland, maar daar wilde ze nooit iets van weten. Toch wonen Bastiaan en Milou nu samen op het platteland in de kustprovincie. Wat blijkt? Zo vervelend is dat boerenleven niet…

Lees ook: ‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

Milou en Bastiaan wonen in Zeeland

Er is liefde, maar die afstand tussen Zeeland en Frankfurt zorgde voor problemen. Bastiaan wil z’n boerenbedrijf niet opgeven, maar Milou was ook niet bereid haar stadse bestaan zomaar op te geven. Een beetje kortzichtig vonden we dat. Gelukkig was daar het coronavirus om de twee een handje te helpen. Boer Bastiaan en Milou werden door de lockdown ineens gedwongen samen te gaan wonen. Aangezien Milou in Duitsland een klein appartementje heeft, werd Zeeland hun standplaats. Bastiaan juicht. Eindelijk iemand die hem een handje kan helpen met z’n witlof.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Milou gegijzeld door corona

Echt ideaal vindt Milou het nog steeds niet. Ze heeft wel gemerkt dat haar denkbeeld over het boerenleven erger was dan het in realiteit is, maar Milou zal er tijdens deze ‘gijzeling’ hoe dan ook achtergekomen zijn dat ze niet voor het platteland geboren is. Ze mist de stad en leuke dingen doen in het weekend. Op de boerderij héb je geen weekend, merkte ze op. Die witlof heeft ook op zaterdag en zondag aandacht nodig.

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw-Dilemma: Milou of het Noorderlicht?

Ondanks dat ze het nu heel goed hebben samen, blijkt uit hun reüniegesprek met Yvon Jaspers dat ze er nog steeds niet helemaal uit zijn. Toch die afstand. Experimentje om het eerlijk te houden: sluit Boer Bastiaan en Milou een paar weken op in dat krappe appartementje in Frankfurt. Betere reality-tv ga je niet krijgen.

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten