Omarmt Milou toch Boer Bastiaan en het boerenleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu de reünie van Boer Zoekt Vrouw heeft plaatsgevonden, weten we hoe het met alle stellen afgelopen is. Heel Nederland had z’n twijfels bij Boer Bastiaan en zijn Milou, maar de twee zijn, nu bijna een jaar na de start van BZV, toch nog bij elkaar. Sterker nog, ze wonen samen op de witlofboerderij van Bastiaan in Zeeland! Al lijkt het door corona meer op een ‘gijzeling’ dan echt samenwonen…

Nee, Zeeland is echt niks voor Milou. Ze heeft in wereldsteden gewoond en gewerkt, dus dat suffe boerenleven ziet ze niet zitten. Boer Bastiaan probeerde haar elke aflevering te overtuigen van de schoonheid van Zeeland, maar daar wilde ze nooit iets van weten. Toch wonen Bastiaan en Milou nu samen op het platteland in de kustprovincie. Wat blijkt? Zo vervelend is dat boerenleven niet…

Lees ook: ‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

Milou en Bastiaan wonen in Zeeland

Er is liefde, maar die afstand tussen Zeeland en Frankfurt zorgde voor problemen. Bastiaan wil z’n boerenbedrijf niet opgeven, maar Milou was ook niet bereid haar stadse bestaan zomaar op te geven. Een beetje kortzichtig vonden we dat. Gelukkig was daar het coronavirus om de twee een handje te helpen. Boer Bastiaan en Milou werden door de lockdown ineens gedwongen samen te gaan wonen. Aangezien Milou in Duitsland een klein appartementje heeft, werd Zeeland hun standplaats. Bastiaan juicht. Eindelijk iemand die hem een handje kan helpen met z’n witlof.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Milou gegijzeld door corona

Echt ideaal vindt Milou het nog steeds niet. Ze heeft wel gemerkt dat haar denkbeeld over het boerenleven erger was dan het in realiteit is, maar Milou zal er tijdens deze ‘gijzeling’ hoe dan ook achtergekomen zijn dat ze niet voor het platteland geboren is. Ze mist de stad en leuke dingen doen in het weekend. Op de boerderij héb je geen weekend, merkte ze op. Die witlof heeft ook op zaterdag en zondag aandacht nodig.

Lees ook: Boer Zoekt Vrouw-Dilemma: Milou of het Noorderlicht?

Ondanks dat ze het nu heel goed hebben samen, blijkt uit hun reüniegesprek met Yvon Jaspers dat ze er nog steeds niet helemaal uit zijn. Toch die afstand. Experimentje om het eerlijk te houden: sluit Boer Bastiaan en Milou een paar weken op in dat krappe appartementje in Frankfurt. Betere reality-tv ga je niet krijgen.

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten