Anouk Hoogendijk neemt verfrissende duik op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als analist bij voetbalwedstrijden moet Anouk Hoogendijk altijd haar koppie erbij houden. De gemoederen lopen soms hoog op in de studio of langs het veld. Daarom zoekt de blondine nu de verkoeling op!

Anouk Hoogendijk ken je als voormalig topspeelster van de Oranje Leeuwinnen en Ajax. Ze hing haar schoenen aan de wilgen, maar haar carrière in de voetballerij stopte niet. Tegenwoordig is ze analist bij voetbalwedstrijden. Ook schuift ze regelmatig aan bij allerlei programma’s om te praten over het EK en mannen-of vrouwenvoetbal. Een drukke agenda vol verhitte sportdiscussies dus! Logisch dat Anouk nu even besluit om de verkoeling op te zoeken! Plons!

Lees ook: Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk aan het water

Anouk Hoogendijk besloot dat het té warm was om in een stadion of hete televisiestudio te zitten. En groot gelijk heeft ze. Zo’n frisse duik is op dit moment véél aantrekkelijker! In haar mooiste setje badkleding duikt de ex-voetballer zo het meer in. Op een van de warmste dagen van het jaar is dat helemaal geen gek idee. Zo kan ze even goed afkoelen voordat de verhitte discussies op televisie weer beginnen. Klaar voor een frisse start dus, nu ze weer bijgetankt is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk helpt Frank de Boer

Met haar eigen Lego-voetbalveld stippelt ze alvast alle mogelijke opstellingen van Nederland op het EK uit. Het zou niet als verassing komen als Anouk het geheime wapen blijkt te zijn van Frank de Boer. Die riep al even dat hij in de tweede fase van het toernooi een andere opstelling gaat spelen. Misschien dat Anouk die vanaf haar keukentafel al aan het uittekenen is voor Frank. Zou Anouk zodra ze moe wordt van haar tv-werk zich misschien toch maar voor de trainerscursus in moeten gaan schrijven?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Ren je rot

Geen wonder dat Anouk af en toe even af moet koelen. Ze kan namelijk alles, behalve stilzitten. Na al dat gepraat over, en kijken naar voetbal, kan Anouk niet anders dan zelf even een rondje rennen. Je kan de speler wel uit de sport halen, maar de sport uit de speler halen blijkt wat lastiger. Ze moet die energie toch ergens kwijt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks

Toch staat Anouk Hoogendijk er in haar verslaggeving vaak niet alleen voor. Ze krijgt hulp op de flanken van niemand minder dan Hélène Hendriks. De presentator van De Oranjezomer kan het bijzonder goed vinden met de voormalig Oranje Leeuwin. De twee zijn dan ook een erg leuk, blond koppel op de televisie. Ze werden al eens uit elkaar gehaald (werd het té gezellig?), maar staan nu toch weer samen langs de lijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden.