Anna Nooshin pakt er twee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jááááá, afleveringetje zeven van Hollands Next Top Model was gisteravond weer te zien op de buis. Het alleenrecht op de afstandsbediening was afgelopen en we namen nederig plaats op de bank naast onze vriendinnen. Óók zij mogen natuurlijk af en toe bepalen wat er gekeken wordt. Op zich geen straf, want stiekem kijken we graag wekelijks mee naar de schoonheid van Anna Nooshin. De strijd tussen de modellen ging deze week verder en werd deze week gestreden in huis 1. Zoals gewoonlijk gebeurde er een aantal opmerkelijke dingen die we natuurlijk graag met jullie bespreken.

Slipperduo

Twee weken geleden maakte Benjamin figuurlijk een slippertje door er vervolgens écht een naar het hoofd te slingeren van Jawahir. Het slipperdebacle hebben we toen uitvoerig besproken, vandaar dat we deze week verrast waren over het feit dat het slipperduo samen een fotoshoot had. En niet zomaar een. Het slipperduo bleek ook potentie te hebben als ware struukeduukers. Het decor van de fotoshoot was namelijk een struikje waar ze beiden in moesten gaan liggen. Bij elkaar, tegen elkaar, terwijl er van alles zat te kriebelen. Of zoals Jawahir zei: “Prikt gewoon als de tering, ik meen het”. De prikkelende fotoshoot zorgde niet alleen voor jeuk op allerlei ongemakkelijke plekken, maar het had ook een helende werking op de relatie tussen Jawa en Benji. Jawahir durfde zelfs te zeggen dat ze het eigenlijk “best wel fijn vond” om met Benjamin te werken en dat ze hem stiekem ook best wel lief vond. We weten dat tegenpolen elkaar aantrekken dus wie weet ligt er wat in het verschiet voor het slipperduo?

https://www.instagram.com/p/B3nFdT0jLQ_/

Een ‘Anoukje’

Iets anders wat opmerkelijk was aan de aflevering van gister, was natuurlijk het einde. Wat gebeurde daar nou precies? Ten eerste; wat in mokkelsnaam had jurylid Anna met haar ogen gedaan? Het leek erop alsof ze een tripje had gemaakt naar Area-51, want ze zag er een beetje alienachtig uit met die groene ogen van d’r. Vreemde keuze. Ten tweede; Anna was schijnbaar geïnspireerd geraakt door Anouk, want zonder pardon knalde ze er zo twee kandidaten uit. Anouk haalde dezelfde frats uit tijdens een van de battles van de The Voice of Holland. Toen vond zij het ook een prima idee om zomaar uit het niks even te beslissen over het lot van twee kandidaten. Ja, dia Anna weet net zoals Anouk wel wat ze wilt. Een pittige tante. En ja, daar hebben wij natuurlijk een zwak voor, dus vergeven we haar groene ogen en gekke fratsen. Tot volgende week Anna.

View this post on Instagram

Island life

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten