Alarm: Nicol Kremers en Barbie gaan samen extreem filmpjes maken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Nicol Kremers gaat een nieuwe weg in. Ze gaat namelijk samen met Barbie een aantal spannende filmpjes maken voor hun fans. 

Barbie en Nicol Kremers zijn een ideaal duo

Het is weer feest, want Nicol Kremers gaat opnieuw hele spannende video’s en foto’s maken. En deze keer doet ze dat niet alleen, maar in het gezelschap van Barbie. Die kan je nog wel kennen van het programma Oh Oh Cherso, van honderd jaar terug. Maar inmiddels richt ook Barbie zich net als Nicol op de fotografische markt voor volwassenen. Ze verkopen direct content aan hun fans en verdienen daar best een comfortabel bedrag mee. De twee vrouwen hebben de handen, en wie weet wat voor lichaamsdelen nog meer, in één geslagen en gaan samen aan de slag om hun fans tevreden te houden. Dat belooft nogal een mooie reeks foto’s en video’s te worden.

Samantha de Jong (Barbie) en Nicol Kremers laten zich even oppoetsen

De twee dames waren samen in de kliniek van Diana Gabriels, de omstreden plastisch chirurg. Maar de dames hebben gelukkig nergens last van en zijn waarschijnlijk van plan om weer een behandeling te laten ondergaan. Of dat goed gaat is maar de vraag, maar ze zijn er in ieder geval zeker van dat het hen gaat helpen met het maken van hun nieuwe video’s. Dat belooft natuurlijk wel weer een hoop moois. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voor je de video’s van dit duo kan bekijken, als je dat zou willen. Houd dus goed hun social kanalen in de gaten!

Wat voor spannende foto’s gaan de dames maken?

Als je Barbie moet geloven dan komt er binnenkort een hoop spannende content aan van de dames. Maar helaas willen Nicol en Samantha nog niets daarover delen. Hoe de spannende content er uit gaat zien, is dus nog niet bekend. Maar hopelijk is het spannend genoeg dat de dames er op binnenlopen. Dat opent namelijk de deuren voor toekomstige samenwerkingen tussen de prachtige vrouwen. En daar zouden hun volgers natuurlijk alleen maar van smullen. Als er na het bericht één ding duidelijk is, dan is het wel het volgende: “every blondie needs a brownie.”

Nicol Kremers ziet op tegen taakstraf

Het knappe model is onlangs veroordeeld tot een taakstraf van tachtig uur. De voormalig vriendin van Peter Gillis weigerde om een bloedproef te doen toen ze dronken aan het rijden was. En dat was toch wel reden om de dame voor de rechter te slepen. Nicol werd aangehouden terwijl ze onder de verboden middelen zat en een flink bakkie op had. Nicol kijkt natuurlijk niet bepaald uit naar de taakstraf die voor haar ligt. Maar ze heeft dat wel vele malen liever dan de bloedproef die ze had moeten doen. Daar keek ze nogal tegenop. De blondine is absoluut geen fan van naalden in haar . Nicol gaf ook aan tijdens het incident op de vlucht te zijn van Peter Gillis. Maar de redenen mochten niet baten. Ze kreeg voor haar gedrag een taakstraf die ze binnenkort uit moet gaan voeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.