Video: Nicol Kremers gooit haar benen omhoog op schommeltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De populaire Nicol Kremers heeft natuurlijk onlangs de switch gemaakt naar de wereld van entertainment voor volwassenen. En daar horen leuke attributen bij. 

Nicol Kremers laat volgers genieten van mooie collectie

De prachtige brunette Nicol Kremers is alweer een tijdje uit de reality wereld gestapt en maakt tegenwoordig carrière in de entertainment voor volwassenen. En dat gaat deze dame eigenlijk heel erg goed af. Ze is alleen in deze wereld gelukkig dan ze ooit op televisie naast Peter Gillis was, en dat straalt ook van Nicol af. Ze deelt haar nieuwe leven openhartig met haar fans, van wie ze hoopt dat ze natuurlijk ook iets bij haar kopen. De prachtige dame heeft een nieuw attribuut in huis, namelijk een schommel die gebruikt kan worden voor meer dan ‘gewoon’ schommelen. De brunette laat gelijk even zien hoe je het beste op de schommel kan gaan zitten.

De outfit van Nicol Kremers

Het model heeft een open outfit aangetrokken voor op de schommel. En dat is voor haar fans natuurlijk wel even mooi. Die kunnen nu maximaal genieten van Nicol. Die vindt het ook niet erg dat haar fans al zoveel van haar te zien krijgen. Daarmee maakt ze hen juist enthousiast om een bestelling bij haar te plaatsen. Nicol weet met haar verschijning goed de aandacht te trekken van al haar volgers. Die kijken braaf naar elke foto en naar elke video die ze online zet. En dat ziet er natuurlijk best wel erg leuk uit. Met Nicol hoef je voorlopig jezelf niet te vervelen.

Nicol Kremers geeft weg hoe ze zich zo lenig houdt

Nicol laat even zien hoe ze zichzelf lenig houdt voor haar video’s. Ze doet namelijk aan yoga en meditatie en dat zijn uitstekende manieren om flexibel te blijven. Ze deelt op haar foto ook meteen een van haar favoriete poses. En daar gaan haar fans natuurlijk helemaal goed op. Die springen gelijk als eropaf om Nicol allemaal complimentjes te geven. En geef ze eens ongelijk, want ze ziet er ook buitengewoon goed uit.

Nicol Kremers is iets vergeten vóór het douchen

We vergeten allemaal wel eens iets, maar Nicol Kremers had even over het hoofd gezien dat ze nog een shirt aan had vóór ze onder de douche sprong. Dat kan de beste natuurlijk overkomen. Om het goed te maken, plaatste ze even wat leuke foto’s van het moment op haar Instagram, zodat haar volgers ook mee konden genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!