AJAX-flop Anton Gaaei verwijderde deze privé foto van zijn vriendin gelukkig niet!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anton Gaaei verwijdert al zijn foto’s na veel negatieve reacties, gelukkig laat hij dĂ©ze foto van zijn prachtige vriendin er op staan!

Anton Gaaei werd tijdens de wedstrijd tegen AZ al voor de rust gewisseld door trainer John van ’t Schip. Nadat hij in de zevende minuut veel te makkelijk werd afgetroefd door tegenstander Pavlidis, scoorde AZ de 1-0. Hierna maakte hij nog meer kleinere foutjes, waardoor hij uiteindelijk gewisseld werd. Ook zijn fans zijn niet blij met hem en laten dit duidelijk zien in de reacties onder zijn Instagram foto’s. Hierdoor heeft hij al zijn foto’s verwijderd, maar de ‘hoogtepunten stories’ staan wel nog online. En daar hebben wij mannen geluk mee, want er staat een mooie foto van zijn vriendin in een van deze stories. Bekijk ‘m hieronder.

anton gaaei vriendin

Anton Gaaei speelt zonder zelfvertrouwen

Het is niet de eerste keer dat Anton Gaaei voor de rust wordt gewisseld, hij werd in de eerste seizoenshelft namelijk ook al een keer voor rust gewisseld. Dit was nog onder trainer Maurice Steijn in de wedstrijd tegen Feyenoord. De jonge rechtsback speelt al lange tijd zonder al te veel zelfvertrouwen en nu gebeurt hem dit ook nog eens. Daarnaast is hij ook pas 21 jaar en heeft dus met veel druk te maken. Zijn teamgenoten nemen het gelukkig wel voor hem op. Zo zei aanvoerder Jorrel Hato na afloop van de wedstrijd dat iedereen fouten maakt en dat het niet alleen zijn schuld is. Toch zijn er ook veel voetbal-analisten die zeggen dat hij het niveau simpelweg niet aankan. Ze vinden dat hij beter een paar wedstrijden kan spelen voor Jong Ajax.

Wil jij alle stories van Anton Gaaei zien?

Wil jij alle stories van Anton Gaaei bekijken? Klik dan op deze link om naar zijn Instagrampagina te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!