Video: Influencer Danique Hosmar laat ze flink stuiteren en krijgt rode wangetjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Danique Hosmar laat zien hoe goed ze haar troeven kan laten stuiteren terwijl ze intensief aan het hardlopen is!

Onze beeldschone influencer, Danique Hosmar, is op vakantie in Sri Lanka en ook al is ze daar om te ontspannen, zorgt ze er alsnog voor dat ze genoeg sport op haar trip. Dat zorgt voor de fantastische beelden dat haar troeven flink aan het stuiteren zijn! Ze krijgt er zelfs blozende wangetjes van.

Danique Hosmar gaat goed op en neer!

De influencer Danique Hosmar kunnen we flink op en neer zien stuiteren! De blondine is in Sri Lanka en daar laat ze even zien dat ze ook actief bezig is, en daar kunnen wij alleen maar heel erg blij mee zijn! Door het delen van deze beelden zien we de prachtige influencer heerlijk stuiteren! Ze gaat zo hard op en neer dat ze zelfs helemaal ervan begint te blozen. Ook de kleding die ze draagt helpt niet mee! Ze draagt namelijk een kort roze topje en een strakke yogabroek die haar vormen goed laat zien.

Het is geweldig dat al haar volgers deze spannende kiekjes van de prachtige dame mogen bekijken! En gelukkig vindt Danique het niet erg om dit soort beelden te delen met haar volgers. Alle mannen kunnen hierbij wel watertanden!

Bekijk de stuiterende video zelf op haar Instagram (zie onderaan)!

Danique Hosmar

Danique Hosmar is op vakantie

Danique Hosmar heeft laatst haar koffers gepakt voor een ontspannende reis naar Sri Lanka. Maar natuurlijk houdt ze haar volgers op de hoogte! Ze plaatst gedurfde foto’s en filmpjes waarbij ze maar enkele kledingstukken aan heeft! Danique heeft gelukkig ook een uitstekend gevoel voor mode en weet hoe ze er goed uit kan zien in verschillende kledingstukken, wat het voor haar interessant maakt om verschillende outfits uit te proberen tijdens haar vakantie in Sri Lanka. Je zult haar tijdens haar vakantie in allerlei verschillende korte en strakke broekjes, topjes en pakjes zien, wat zeker vermakelijk is om naar te kijken!

Nu ze in Sri Lanka is kunnen we gelijk een van haar andere passies zien, namelijk surfen. We wisten natuurlijk al lang dat ze houd van fitness maar surfen is ook echt iets waar Danique dol op is. Tijdens deze trip deelt ze ook beelden en foto’s van haar surfervaringen. Tijdens het surfen moet de blondine natuurlijk strakke wetsuits dragen. Daarom vinden fans het zeker niet erg om deze mooie beelden te bekijken!

Danique

De heerlijke vormen van Danique Hosmar

De prachtige blondine, Danique Hosmar, weet haar volgers telkens weer te verwennen. De laatste paar keren heeft ze geplaatst dat ze nieuwe setjes aanheeft. Daarin kan je telkens haar prachtige vormen zien. Danique ziet er adembenemend uit op haar foto’s. Hoe kunnen we zon geluk hebben met deze blondine? Telkens weet ze weer hoe ze moet stralen voor al haar fans. Want Danique begrijpt precies waar haar mannelijke fans naar verlangen, en gelukkig schrikt ze er niet van om dat dan ook aan de fans te geven. Iedereen is het hier in ieder geval mee eens: Danique Hosmar is een fenomenale verschijning!

Meer zien van Danique Hosmar? Kijk dan even op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Danique Hosmar, dan moet je even op Instagram kijken. Daar zie je namelijk de mooiste berichten voorbij komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!