Memphis Depay

Memphis Depay

Profiel

Geboortedatum: 13 februari 1994
Lengte: 1,78 m meter
Sterrenbeeld: Waterman
Afkomst: Memphis Depay heeft een Ghanese vader en Nederlandse moeder.
Geboorteplaats: Moordrecht, Nederland
Relatie: Ja, met Coral Gutiérrez
Beroep: Professioneel voetballer
Instagram: De Instagram van Memphis is @memphisdepay

Foto's

Memphis Depay
Memphis Depay

Sportman Memphis Depay

Memphis Depay, geboren op 13 februari 1994 in Moordrecht, Nederland, is een talentvolle Nederlandse voetballer. Hij begon zijn professionele carrière bij PSV Eindhoven, waar hij uitblonk als een veelbelovende aanvaller. Na zijn succes bij PSV Eindhoven vertrok hij naar Manchester United in 2015, maar zijn periode in Engeland was wisselvallig. Daarna heeft hij nog een tijdje bij FC Barcelona gespeeld en is hij momenteel een speler van Atletico Madrid. Depay staat bekend om zijn veelzijdigheid op het veld, zijn snelheid, techniek en zijn vermogen om doelpunten te maken en assists te leveren.

Memphis Depay muziek

Naast zijn professionele voetbalcarrière koestert Memphis Depay een passie voor muziek. De Nederlandse profvoetballer heeft verschillende r&b-nummers uitgebracht op YouTube, waarin hij rapt over diverse onderwerpen zoals liefde, zijn voetballoopbaan en financiën. Enkele van zijn populaire nummers zijn onder andere "These Days", "Fall Back" en "Heavy Stepper".

Memphis Depay relatie, vriendin

Volgens bepaalde bronnen heeft Memphis Depay mogelijk een relatie met het Spaanse model Coral Gutiérrez. De juistheid van deze informatie blijft echter onbevestigd.

Memphis Depay salaris

De voetbalwereld is vaak het toneel van opmerkelijke salarissen en Memphis Depay is geen uitzondering. Als speler van Atletico Madrid zou zijn jaarlijkse inkomen een indrukwekkende 8.750.000 euro bedragen. Dit gigantische bedrag vertaalt zich naar een duizelingwekkende 33.653,85 euro per dag, een som die voor velen moeilijk voor te stellen is als dagelijkse verdienste.

Nieuws

Memphis Depay blijft voetbalfans provoceren met wéér steunbetuiging voor criminele collega-voetballer

Memphis Depay heeft wederom een crimineel geholpen. Sommige fans zijn helemaal klaar met hem, anderen dragen hem op handen en voeten.

Video: Memphis Depay eist meer respect van mede-rapper Kanye West na belediging tijdens wedstrijd

Memphis Depay is flink boos op niemand minder dan Kanye West. De rapper en de voetballer zijn elkaar online aan het uitdagen. 

Foto: Heeft Memphis Depay een geheime boodschap in zijn kapsel verborgen?

Memphis Depay heeft weer een bijzondere foto met de wereld gedeeld. De voetballer had even een raar verzoek bij de kapper. 

Video: Memphis Depay laat trots zijn strakke nieuwe kapsel zien

Memphis Depay is voor een strakke nieuwe coupe gegaan en dat ziet er zó uit. Wat heeft de voetballer nou weer gedaan?

Foto: Memphis Depay neemt pasgeboren baby van Frenkie de Jong mee in Ferrari

Memphis Depay laat het zoontje van Frenkie en Mikky meteen zien hoe het moet en neemt hem mee voor een ritje in zijn Ferrari.

Quincy Promes duikt ineens op in misplaatste Instagram foto met Memphis Depay

Maakt Memphis Depay hier een grote fout om déze foto te plaatsen met de inmiddels tot 6 jaar celstraf veroordeelde Quincy Promes?

Memphis Depay geeft duidelijk signaal af met bizarre video: “Laat me met rust”

Memphis Depay, de Nederlandse voetbalster bekend om zijn talent op het veld, verraste onlangs zijn fans met een wel heel bijzondere video.

Memphis Depay gunt volgers een kijkje in zijn belachelijk luxe badkamer

Porfvoetballers verdienen bakken met geld bij hun clubs en zijn er vaak niet vies van om dit te laten zien. Met deze foto showt Memphis Depay dat hij er wel héél warmpjes bij zit...