Memphis Depay geeft duidelijk signaal af met bizarre video: “Laat me met rust”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay, de Nederlandse voetbalster bekend om zijn talent op het veld, verraste onlangs zijn fans met een wel heel bijzondere video.

Terwijl velen hem kennen als een meester in de voetbalarena, lijkt hij nu ook andere creatieve paden te bewandelen. In een bizarre video laat Depay zien dat hij niet alleen een bal kan trappen, maar ook een penseel kan zwaaien. Is Memphis Depay nu een schilder, een rapper, of blijft hij toch gewoon een voetballer?

Het artistieke avontuur van Memphis Depay

De bizarre video in kwestie toont Depay terwijl hij zich wijdt aan de kunst van het schilderen. Zijn schilderij? Meer abstract dan herkenbaar. Het lijkt alsof Memphis zich volledig heeft gestort in deze rustgevende hobby, maar de reacties in de comments zijn gemengd. Mensen weten niet zo goed wat ze met deze artistieke uiting aan moeten. Is Memphis nu serieus aan de weg aan het timmeren als schilder? Bekijk de video in ieder geval hier!

Voetballer, Rapper, Schilder? Wat is Memphis Depay?

Memphis Depay heeft zich eerder aan een carrière buiten het voetbalveld. Hij heeft kort geprobeerd een rapcarrière te starten, wat niet onopgemerkt bleef. Nu met zijn duik in de schilderkunst, lijkt het erop dat Depay de grenzen van zijn creatieve expressie aan het verkennen is. De reacties op Memphis’ artistieke uitstapje zijn uiteenlopend. Sommige fans lijken verward, terwijl anderen zijn veelzijdigheid prijzen. Wat wil Memphis Depay eigenlijk laten zien met zijn schilderij? Is het een uiting van zijn artistieke kant, of gewoon een ontspannen bezigheid tussen trainingen door?

Blijf op de hoogte van Memphis Depay

Met al die bijzondere carrière wissels is het natuurlijk wel noodzakelijk om op de hoogte te blijven van alles wat Memphis doet. Dat kun je het beste via Instagram doen, waar hij zijn volgers continu op de hoogte houdt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!