Memphis Depay geeft duidelijk signaal af met bizarre video: “Laat me met rust”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay, de Nederlandse voetbalster bekend om zijn talent op het veld, verraste onlangs zijn fans met een wel heel bijzondere video.

Terwijl velen hem kennen als een meester in de voetbalarena, lijkt hij nu ook andere creatieve paden te bewandelen. In een bizarre video laat Depay zien dat hij niet alleen een bal kan trappen, maar ook een penseel kan zwaaien. Is Memphis Depay nu een schilder, een rapper, of blijft hij toch gewoon een voetballer?

Het artistieke avontuur van Memphis Depay

De bizarre video in kwestie toont Depay terwijl hij zich wijdt aan de kunst van het schilderen. Zijn schilderij? Meer abstract dan herkenbaar. Het lijkt alsof Memphis zich volledig heeft gestort in deze rustgevende hobby, maar de reacties in de comments zijn gemengd. Mensen weten niet zo goed wat ze met deze artistieke uiting aan moeten. Is Memphis nu serieus aan de weg aan het timmeren als schilder? Bekijk de video in ieder geval hier!

Voetballer, Rapper, Schilder? Wat is Memphis Depay?

Memphis Depay heeft zich eerder aan een carrière buiten het voetbalveld. Hij heeft kort geprobeerd een rapcarrière te starten, wat niet onopgemerkt bleef. Nu met zijn duik in de schilderkunst, lijkt het erop dat Depay de grenzen van zijn creatieve expressie aan het verkennen is. De reacties op Memphis’ artistieke uitstapje zijn uiteenlopend. Sommige fans lijken verward, terwijl anderen zijn veelzijdigheid prijzen. Wat wil Memphis Depay eigenlijk laten zien met zijn schilderij? Is het een uiting van zijn artistieke kant, of gewoon een ontspannen bezigheid tussen trainingen door?

Blijf op de hoogte van Memphis Depay

Met al die bijzondere carrière wissels is het natuurlijk wel noodzakelijk om op de hoogte te blijven van alles wat Memphis doet. Dat kun je het beste via Instagram doen, waar hij zijn volgers continu op de hoogte houdt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!