Video: Memphis Depay eist meer respect van mede-rapper Kanye West na belediging tijdens wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay is flink boos op niemand minder dan Kanye West. De rapper en de voetballer zijn elkaar online aan het uitdagen. 

Kanye West trekt opnieuw de aandacht, maar deze keer niet om zijn muziek of gekke uitpraken. De iconische rapper werd gezien tijdens de eerste wedstrijd tussen Inter en Atlético Madrid, maar niet op de manier die fans gewend zijn. In een bizarre outfit, compleet met een kap die zijn hele gezicht bedekte, leek het alsof hij niet echt geïnteresseerd was in de wedstrijd. En natuurlijk vonden de spelers daar ook wat van. Zeker Memphis Depay was niet blij met de actie van Kanye. En dus werd daar online even wat van gezegd. Zie hieronder de actie van Kanye West.

Kanye West bedekt zijn gezicht, niet geïnteresseerd in wedstrijd

Het beeld van Kanye West, naast zijn vrouw Bianca Censori en Ty Dolla $ign, veroorzaakte nogal wat ophef. Veel mensen interpreteerden zijn outfit als beledigend, alsof hij de wedstrijd niet serieus nam en zijn gezicht volledig verborg voor het publiek. Het was net alsof Kanye helemaal geen zin had om de wedstrijd de bekijken. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Memphis Depay had er even helemaal geen zin in en plaatste deze video online als reactie.

Memphis Depay is er helemaal klaar mee

De Nederlandse voetballer Memphis Depay, de held van de wedstrijd, heeft besloten om Kanye West aan te spreken. Memphis, zelf ook rapper naast zijn voetbalcarrière, leek de gelegenheid niet te willen missen om Kanye even een klein lesje te leren en hem misschien wel een beetje te paaien voor toekomstige samenwerkingen. En dat allemaal in slechts één bericht. Memphis riep Kanye op om niet meer te sollen met Atlético Madrid en stelde voor dat hij een liedje opneemt voor het stadion. Daarnaast nodigde hij Kanye uit om zich bij de ‘familie’ van het sportmerk Puma te voegen. Het is een behoorlijke lijst met eisen die Memphis aan Kanye stelt. Maar goed, hoe vaak krijg je de kans om je eisenlijstje bij Kanye West neer te leggen? Memphis neemt zijn kans dan weer wel.

Kanye West laat nog even niet van zich horen

Het blijft afwachten hoe Kanye West zal reageren op deze uitnodig. Waarschijnlijk laat de rapper het allemaal langs zich heen gaan, maar voor hetzelfde geldt krijgt Memphis Depay straks wel een berichtje van de bekende rapper. En dan is natuurlijk het hek van de dam. Met de actie komt Memphis zelf in ieder geval weer even in de spotlights te staan. Dus hoe dit ook uitpakt is het voor Memphis sowieso wel een goede zet geweest om te doen. De voetballer wil het namelijk ooit echt gaan maken als rapper. En dan zal hij meer nodig hebben dan alleen een goede plaat. Als hij de aandacht van mensen als Kanye West weet te trekken, dan gaat hem dat zeker verder helpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...