Quincy Promes duikt ineens op in misplaatste Instagram foto met Memphis Depay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maakt Memphis Depay hier een grote fout om déze foto te plaatsen met de inmiddels tot 6 jaar celstraf veroordeelde Quincy Promes?

Voor een ervaren aanvaller ontbreekt het bij Memphis Depay hier toch even aan een goed gevoel voor timing! De aanvaller van Atlético Madrid vierde zijn verjaardag, en werd op afstand gefeliciteerd door zijn vriend Quincy Promes. Toch gebeurde er onlangs iets met Promes waardoor Depay misschien beter even géén foto van hem samen met Promes had kunnen posten op Instagram. Zeker niet met dit onderschrift!

Memphis blij met ’tweelingbroer’ Promes

Depay deelt trots de felicitatie van Quincy Promes op zijn Instagram kanaal, terwijl Promes nét te horen heeft gekregen dat hij maar liefst zes jaar de gevangenis in moet. Hiervoor werd hij al veroordeelt tot anderhalf jaar cel voor zware mishandeling, omdat hij zijn neef in zijn knie zou hebben gestoken met een mes. Ondanks al deze slechte publiciteit van Promes, geeft Memhpis hem nog niet op. Het lijkt er op dat de twee nog steeds dikke vrienden zijn. Memphis lijkt met het delen van deze foto te willen zeggen dat hij nog steeds de ’twin’ van Promes wil zijn. Er klinken inmiddels geluiden dat het misschien een beetje misplaatst is om vrij opzichtig de kant te kiezen van een inmiddels veroordeeld drugssmokkelaar! De vraag is of hun vriendschap ook zo innig zal blijven als er straks zes jaar lang een dik stel tralies tussen hen zit!

promes depay

Quincy Promes veroordeeld tot zes jaar celstraf

Voetballer Quincy Promes is veroordeelt tot zes jaar cel, nadat hij schuldig is bevonden aan het smokkelen van cocaïne. Promes zou betrokken zijn geweest bij een smokkel van maar liefst 1400 kilo. Zijn schuilnaam was “Fantasma”. Hij zou met een tweede telefoon versleutelde berichten hebben gestuurd naar zijn contacten. Op deze manier zou hij de verboden middelen via de haven in Antwerpen binnen hebben gehaald. Ook een neef van Quincy is schuldig bevonden in deze zaak. Tegen hem wordt ook een celstraf van zes jaar geëist. Promes werd eerder veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalf jaar. Dit was voor de zaak waarin hij een andere neef in zijn knie zou hebben gestoken.

Wil jij meer zien van Quincy Promes en Memphis Depay?

Wil jij meer zien van Quincy Promes en Memphis Depay? Klik dan op de blauwe namen om naar hun Instagram account te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.