Kelly Piquet laat zich van alle kanten begluren terwijl Max Verstappen aan het werk is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet gebruikt haar tripje naar Japan aan de zijde van vriend Max Verstappen om zichzelf van alle kanten te laten zien in een losgeknoopt jasje…

Onze prachtige model Kelly Piquet was in Tokio voor een fotoshoot en deelde daar de prachtige foto’s die ze heeft gemaakt. Maar zette ze haar eigen leven en carrière even opzij voor de belangrijke Grand Prix-wedstrijd van haar vriend Max Verstappen?

Kelly Piquet is in Japan en Max Verstappen is even uit het zicht

Kelly Piquet was druk bezig met haar modellenwerk in Japan en vergat even haar vriend Max Verstappen! Op haar Instagrampagina plaatste ze recent prachtige beelden waarop ze zichzelf goed liet zien. Ze stond midden in een drukke straat in Japan, waar veel mensen liepen. Toch wist Kelly als geen ander alle aandacht op zich te vestigen, met haar schitterende outfit waarin ze straalde! Wil jij deze foto’s bekijken? Klik dan op deze link.

Uiteindelijk ging Kelly Piquet samen met haar dochtertje naar de Grand Prix, waar Max Verstappen moest racen. Ook dit was in Japan, erg handig! Daar zagen we hoe de twee samen waren en hoeveel ze om elkaar gaven. Kelly deelde graag deze beelden in haar Instagram story. Natuurlijk zagen we daar ook genoeg beelden van Kelly’s dochtertje. Ze was namelijk ook meegegaan naar Japan en had prachtige uitzichten gezien. Na Max Verstappens race gaf ze hem zelfs een knuffel!

Kelly Piquet met haar dochter en Max Verstappen

Kelly Piquet reist heel de wereld rond

We zien model Kelly Piquet steeds vaker in het buitenland. Zo is ze nu in Tokio, Japan, maar was ze laatst ook in Australië en Frankrijk. Kelly vindt het ook hartstikke leuk om alle landen te bezoeken, maar ze doet dit natuurlijk niet alleen voor haar plezier; het is ook voor haar werk als model. Ondanks dat ze vaak in het buitenland is, heeft dit gelukkig geen invloed op de relatie die ze heeft met Max Verstappen. Hij reist namelijk ook regelmatig naar andere landen voor wedstrijden, dus eigenlijk komt dat wel goed uit!

Meer zien van Kelly Piquet doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe Kelly Piquet? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram-kanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!