Peter Pannekoek

Peter Pannekoek carriere

Peter Pannekoek was sinds 2007 een van de vaste comedians bij de Comedytrain. In 2010 had Peter Pannekoek een eigen voorstelling: De laatste Pannekoek. Hij werd langzaamaan bekender, vooral toen hij wekelijks bij De Wereld Draait Door te zien was. Van 2014 tot 2016 was Peter Pannekoek de weekafsluiter in DWDD. Zijn theaterdebuut was in 2015-2016 met de voorstelling: Zacht van binnen. Ook was Pannekoek in 2016 voor het eerst te zien bij Comedy Central Roast, bij de roast van Gordon. Vanaf 2017 is hij vaste teamcaptain bij het programma: Dit was het nieuws. Ook in 2017 en 2018 heeft Peter Pannekoek meegedaan aan de Comedy Central Roast, waarbij het ging om: Giel Beelen en Johnny de Mol. In de roast van Ali B en Hans Klok is hij niet veel te zien, alleen op een beeldscherm met al opgenomen beeldmateriaal. In 2021 verzorgde Peter Pannekoek de oudejaarsconference bij BNNVARA. Op 24 november 2022 begon Peter met zijn voorstelling: DNA. Het was een groot succes en was maanden van tevoren al helemaal uitverkocht! In 2023 is Peter Pannekoek te zien als presentator bij het programma Waarom gaan we niet vaker? en hij presenteert dat jaar ook voor het eerst het Gouden Televizier-Ring Gala samen met Jan Smit. Ook is Peter Pannekoek weer bij de Comedy Central Roast van Famke Louise te zien.

Peter Pannekoek relatie

Peter Pannekoek heeft geen vriendin, ook heeft hij totaal geen kinderwens. Peter Pannekoek zou wel graag een partner willen, hij vertelde laatst dat hij echt wel klaar is voor een nieuwe relatie in zijn leven.

Peter Pannekoek familie

De vader van Peter Pannekoek, Jop Pannekoek, was een televiesieregisseur en zijn moeder, Kathleen Warners is filmrecent voor Saar Magazine. Ook heeft Peter Pannekoek een bekende grootmoeder, Carla Gastkemper. Ze was in de Tweede Wereldoorlog een actieve verzetsstrijder.

Nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!
Peter Pannekoek

Profiel

Geboortedatum: 30 juni 1986
Lengte: 168 cm
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Hilversum
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Nee
Kinderen: Nee
Ouders: Jop Pannekoek en Kathleen Warners
Beroep: Cabaretier, presentator
Instagram: De Instagram van Peter Pannekoek is @peterpannekoek

Foto's

Peter Pannekoek