Peter Pannekoek

Peter Pannekoek

Profiel

Geboortedatum: 30 juni 1986
Lengte: 168 cm
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Hilversum
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Nee
Kinderen: Nee
Ouders: Jop Pannekoek en Kathleen Warners
Beroep: Cabaretier, presentator
Instagram: De Instagram van Peter Pannekoek is @peterpannekoek

Foto's

Peter Pannekoek

Peter Pannekoek carriere

Peter Pannekoek was sinds 2007 een van de vaste comedians bij de Comedytrain. In 2010 had Peter Pannekoek een eigen voorstelling: De laatste Pannekoek. Hij werd langzaamaan bekender, vooral toen hij wekelijks bij De Wereld Draait Door te zien was. Van 2014 tot 2016 was Peter Pannekoek de weekafsluiter in DWDD. Zijn theaterdebuut was in 2015-2016 met de voorstelling: Zacht van binnen. Ook was Pannekoek in 2016 voor het eerst te zien bij Comedy Central Roast, bij de roast van Gordon. Vanaf 2017 is hij vaste teamcaptain bij het programma: Dit was het nieuws. Ook in 2017 en 2018 heeft Peter Pannekoek meegedaan aan de Comedy Central Roast, waarbij het ging om: Giel Beelen en Johnny de Mol. In de roast van Ali B en Hans Klok is hij niet veel te zien, alleen op een beeldscherm met al opgenomen beeldmateriaal. In 2021 verzorgde Peter Pannekoek de oudejaarsconference bij BNNVARA. Op 24 november 2022 begon Peter met zijn voorstelling: DNA. Het was een groot succes en was maanden van tevoren al helemaal uitverkocht! In 2023 is Peter Pannekoek te zien als presentator bij het programma Waarom gaan we niet vaker? en hij presenteert dat jaar ook voor het eerst het Gouden Televizier-Ring Gala samen met Jan Smit. Ook is Peter Pannekoek weer bij de Comedy Central Roast van Famke Louise te zien.

Peter Pannekoek relatie

Peter Pannekoek heeft geen vriendin, ook heeft hij totaal geen kinderwens. Peter Pannekoek zou wel graag een partner willen, hij vertelde laatst dat hij echt wel klaar is voor een nieuwe relatie in zijn leven.

Peter Pannekoek familie

De vader van Peter Pannekoek, Jop Pannekoek, was een televiesieregisseur en zijn moeder, Kathleen Warners is filmrecent voor Saar Magazine. Ook heeft Peter Pannekoek een bekende grootmoeder, Carla Gastkemper. Ze was in de Tweede Wereldoorlog een actieve verzetsstrijder.

Nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...

Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich verwennen door Kysia Hekster tijdens Rondje Binnenhof (video)

Bij de recente uitzending van Rondje Binnenhof zijn Marleen de Rooy en Gerri Eickhof in Brussel. Onverwachts zien ze Kysia Hekster verschijnen met verwennerij, waar Marleen wel erg enthousiast over is!

Ali B begint alvast te zweten: The Voice-pupil vertelt precies wat rapper met haar uitspookte

Afgelopen december was het duidelijk geworden dat Ali B 12 en 13 juni naar de rechtbank zal moeten komen opdagen in Haarlem. De rapper wordt namelijk vervolgd voor wat er in het verleden is gebeurd tussen hem en meerdere vrouwen die hij bij diverse tv-programma's tegenkwam. Eén van deze vrouwen gaat nu haar verhaal doen. Wat spookte de rapper allemaal uit bij zangeres Jill Helena?

Moet Jake Paul zich zorgen maken? Jutta Leerdam op boot ontvoerd door andere man (video)

Schaatsster Jutta Leerdam is met een andere man op een boot! Maar wie is de man die Jutta voor een dagje heeft ontvoerd? En moet Jake Paul zich zorgen maken?

Max Verstappen trakteert Virgil van Dijk op de dag van zijn leven (video!)

Virgil van Dijk werd door Max Verstappen helemaal in de watten gelegd tijdens een goed verzorgd dagje in Monaco. Virgil mocht zelfs meekijken tijdens de kwalificatie.

Afgeleide Kelly Piquet heeft slechte invloed op Max Verstappen (video)

Kelly Piquet lijkt een verschrikkelijke invloed te hebben als het gaat om de resultaten van Max Verstappen. Dat belooft niet veel goeds.