Kylie Jenner

Kylie Jenner bio

Profiel

Geboortedatum: 10 augustus 1997
Sterrenbeeld: Leeuw
Lengte: 1,68m
Kinderen: 2 kinderen, genaamd Stormi Webster en Aire Webster
Getrouwd: Nee
Geboorteplaats: Los Angeles, California
Beroep: Entrepreneur, model
Instagram: Kylie zit op Instagram onder de naam @kyliejenner
TikTok: Kylie zit op TIkTok onder de naam @kyliejenner

Foto's

Kylie Jenner instagram
Kylie Jenner relatie

Biografie Kylie Jenner

Kylie Jenner levensloop

Kylie Kristen Jenner begon met haar familie in 2007 een realityserie Keeping up with the Kardashians. De serie werd enorm populair en hierdoor werd ze op allerlei plekken uitgenodigd. Vanaf 2013 begon ze aan haar eigen carrière en werkte ze samen met PacSun, Steve Madden. Later heeft ze haar eigen lijn gelanceerd in haarextensies en de welbekende “Kylie Lip Kit”. Niet lang geleden is ze in het tijdschrift Forbes verschenen als de jongste “selfmade” miljardair, maar dit wordt in twijfel getrokken. Ze bleek betrokken te zijn bij vervalste belastingteruggaven, waardoor haar vermogen is gedaald tot 700 miljoen dollar. Nu Kylie Jenner officieel getrouwd is met Travis Scott, hebben ze ervoor gekozen een nieuw huis te laten bouwen bij haar zussen in de Hidden Hills van Californië.

Kylie Jenner carrière en bedrijf

Kylie Jenner is een echte zakenvrouw, maar haar beroep is niet in één woord te omschrijven. Sommigen kennen haar als een TV-persoonlijkheid, terwijl anderen denken aan haar als ondernemer of influencer. Bekend werd ze als eerst door haar verschijning in de TV-show over haar familie, waar ze werd voorgesteld als jongste dochter van Kris Jenner en Caitlyn Jenner (ook wel bekend als Bruce Jenner). Wat betreft haar eigen carrière, is Kylie vooral bekend geworden doordat ze haar eigen merk oprichtte, genaamd Kylie Cosmetics. Haar tweede lijn bestaat uit lippenstift en lip potloden met de veelbesproken naam “Kylie Lip Kits”. Dit is dan ook een van haar meest bekende en welvarende merken. Ze heeft namelijk ook Kylie Swim en Kylie Skin opgericht, maar die deden het niet zo goed als haar lipproducten. Ze is tot slot ook influencer op platforms als TikTok en Instagram, waar ze veel verdient met gesponsorde posts.

Kylie Jenner vriend en relatie

Hoewel Kylie Jenner zichzelf voor een lange tijd presenteerde als vriendin en verloofde van Travis Scott, zaten er veel pieken en dalen in hun omgang. Zo zijn ze vaak uit elkaar gegaan, weer bij elkaar gekomen en maar liefst een open relatie geprobeerd. Laatst is door bronnen aangekondigd dat de twee getrouwd zijn. Maar daar blijft het niet bij, Kylie Jenner houdt uiteraard van wat afwisseling. Zo zijn er geruchten dat ze een relatie heeft met een ander. De tortelduifjes zijn samen gespot tijdens een concert van Beyoncé en laatst hadden ze ook een heuse date night!

Kylie Jenner kinderen en familie

De zakenvrouw komt uit een beroemde familie in Los Angeles, Californie. Het is bekend dat ze christelijk en volledig van Amerikaanse afkomst is. Haar ouders zijn Caitlyn Jenner en Kris Jenner. Zo is Kris Jenner een zakenvrouw, social media influencer en manager van haar kinderen. Caitlyn Jenner is ook wel bekend als voormalig Olympisch kampioene. Kylie geeft drie halfzussen die Kourtney, Kim en Khloe Kardashian heten, ze heeft bovendien een oudere zus die Kendall Jenner heet. In een editie van Vanity Fair heeft Kylie geen moeite om te zeggen wie haar meest en minst favoriete zussen zijn. Zo zegt ze dat ze veel gemeen heeft met Kim Kardashian en dat ze, zonder twijfel, niet goed kan omgaan met haar zus Kendall Jenner. Toch zegt ze “You know what they say, though? Opposites attract and that’s how it works with us.”

Nieuws

TikTok Tuesday: Stijn Fransen, Amy van O’G3NE en Kylie Jenner

Vandaag zien we TikTok-filmpjes van een booskijkende Amy Vol (O'G3NE), Kylie Jenner die zichzelf doet en een Stijn Fransen die met bananen speelt. Ja, echt.

Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin en Kylie Jenner

Een van de enige enigszins 'positieve' aspecten van het coronavirus is het feit dat Instameiden meer tijd hebben voor hun Insta-foto's. Genoeg materiaal dus voor weer een nieuwe reeks Sociale Schoonheden!

‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Ze verdient miljoenen met haar mode-imperium, maar schiet ook mooie foto's!

Niet schrikken: dit is Kylie Jenner zonder make-up

Even voor de goede orde: dit zijn niet twee verschillende vrouwen.

Anna Nooshin, Geraldine en Kylie Jenner zijn onze Hot Topics van vandaag

Foto's van droomkoppel Anna en Gerrie, Doutzen met nieuwe laarsjes en een opgepompte Kylie Jenner...

Olcay Gulsen & de Kardashians: zoek de verschillen

Zou Olcay vroeger niet geleerd hebben dat je niet mag afkijken?

#ThrowbackThursday Anastacia

Wat is er met deze ooit zo beroemde popster gebeurd?

Kylie Jenner weer terug bij Tyga?

Kylie bracht gisteren een wel héél verdacht bezoekje aan Tyga's muziekstudio...