Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin en Kylie Jenner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de enige enigszins ‘positieve’ aspecten van het coronavirus is het feit dat Instameiden meer tijd hebben voor hun Insta-foto’s. Genoeg materiaal dus voor weer een nieuwe reeks Sociale Schoonheden!

Kylie Jenner laat haar nieuwe zwembad zien

Sociale schoonheid één van vandaag is een overzeese vrouw, die deel uitmaakt van de Kardashian-clan. Kylie Jenner heeft nu namelijk meer tijd om te ‘influencen’ dan ooit tevoren.

Bijkomend feitje: sinds een weekje doet deze dame dit vanuit haar gloednieuwe huis, waar een prijskaartje van (ga even zitten) $36,5 miljoen aan hangt. Voor zo’n bedrag kan het dan ook niet anders dat je er een zwembad bij krijgt:

Anna Nooshin verbaast zichzelf

Een andere bezigheid waar de online dames nu extra tijd voor hebben is sporten. Zo besteedden we vorige week al aandacht aan de ‘zich in het zweet werkende’ fitgirls. Een dame die nu ook aan dit rijtje kan worden toegevoegd is Anna Nooshin. Anna is zelf echter nog wel een beetje verbaasd over het feit dat ze aan de home workouts begonnen is:

Wendy van Dijk trekt ook de yogabroek aan

Nu we toch in de sportieve sferen zijn, gaan we er maar mee door. Thuis op een yogamatje liggen is namelijk hip. Workoutreligie-aanhangster van het eerste uur, Wendy van Dijk, laat ons even zien hoe het moet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.