Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin en Kylie Jenner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de enige enigszins ‘positieve’ aspecten van het coronavirus is het feit dat Instameiden meer tijd hebben voor hun Insta-foto’s. Genoeg materiaal dus voor weer een nieuwe reeks Sociale Schoonheden!

Kylie Jenner laat haar nieuwe zwembad zien

Sociale schoonheid één van vandaag is een overzeese vrouw, die deel uitmaakt van de Kardashian-clan. Kylie Jenner heeft nu namelijk meer tijd om te ‘influencen’ dan ooit tevoren.

Bijkomend feitje: sinds een weekje doet deze dame dit vanuit haar gloednieuwe huis, waar een prijskaartje van (ga even zitten) $36,5 miljoen aan hangt. Voor zo’n bedrag kan het dan ook niet anders dat je er een zwembad bij krijgt:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

taco tuesday

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner) op

Anna Nooshin verbaast zichzelf

Een andere bezigheid waar de online dames nu extra tijd voor hebben is sporten. Zo besteedden we vorige week al aandacht aan de ‘zich in het zweet werkende’ fitgirls. Een dame die nu ook aan dit rijtje kan worden toegevoegd is Anna Nooshin. Anna is zelf echter nog wel een beetje verbaasd over het feit dat ze aan de home workouts begonnen is:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Home workouts @saintsandstars who would’ve thought I’d be doing these #notme #buthereweare

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Wendy van Dijk trekt ook de yogabroek aan

Nu we toch in de sportieve sferen zijn, gaan we er maar mee door. Thuis op een yogamatje liggen is namelijk hip. Workoutreligie-aanhangster van het eerste uur, Wendy van Dijk, laat ons even zien hoe het moet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morgenochtend weer een yoga op www.wendyonline.nl Doe je mee? #yoga! #🙏

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten