Sociale Schoonheden met o.a. Anna Nooshin en Kylie Jenner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de enige enigszins ‘positieve’ aspecten van het coronavirus is het feit dat Instameiden meer tijd hebben voor hun Insta-foto’s. Genoeg materiaal dus voor weer een nieuwe reeks Sociale Schoonheden!

Kylie Jenner laat haar nieuwe zwembad zien

Sociale schoonheid één van vandaag is een overzeese vrouw, die deel uitmaakt van de Kardashian-clan. Kylie Jenner heeft nu namelijk meer tijd om te ‘influencen’ dan ooit tevoren.

Bijkomend feitje: sinds een weekje doet deze dame dit vanuit haar gloednieuwe huis, waar een prijskaartje van (ga even zitten) $36,5 miljoen aan hangt. Voor zo’n bedrag kan het dan ook niet anders dat je er een zwembad bij krijgt:

Anna Nooshin verbaast zichzelf

Een andere bezigheid waar de online dames nu extra tijd voor hebben is sporten. Zo besteedden we vorige week al aandacht aan de ‘zich in het zweet werkende’ fitgirls. Een dame die nu ook aan dit rijtje kan worden toegevoegd is Anna Nooshin. Anna is zelf echter nog wel een beetje verbaasd over het feit dat ze aan de home workouts begonnen is:

Wendy van Dijk trekt ook de yogabroek aan

Nu we toch in de sportieve sferen zijn, gaan we er maar mee door. Thuis op een yogamatje liggen is namelijk hip. Workoutreligie-aanhangster van het eerste uur, Wendy van Dijk, laat ons even zien hoe het moet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!