#ThrowbackThursday Anastacia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Ditmaal draait de #ThrowbackThursday volledig om een babe die we al een hele tijd niet meer gezien hebben: popidool Anastacia.

Deze dame was een van de bekendste popsterren van de 00’s. Hits als I’m Outta Love (2000), Left Outside Alone (2004) en Sick & Tired (2004) kennen de meesten van ons dan ook nog wel. Het rauwe stemgeluid van deze blonde schone klonk dan ook vaak zat uit de – toen nog uitneembare – autoradio.

Anastacia was de Kim Kardashian van toen

Anastacia Newkirk was vroeger hét voorbeeld van een authentieke popster. Mensen herkende, dan herkendn haar tenslotte uit duizenden. Was het niet haar ‘eigen’ mega-herkenbare stemgeluide je haar wel aan haar altijd zeer vlotte montuurtje. Deze dame weet dan ook als geen ander hoe je van jezelf een heus ‘merk’ maakt. Iets waar zélfs sterren als Kim Kardashian en Kylie Jenner nog iets van zouden kunnen leren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anastacia (@anastaciamusic) op

She Will Rock You

Tegenwoordig heeft deze dame echter wat andere bezigheden dan 15 jaar geleden. Zingen doet ze nog steeds, maar dan wel op andere planken. Anastacia is vandaag de dag namelijk een heuse musicalactrice. En het wordt nog beter: ze is een ‘Nederlandse’ musicalactrice. Ze speelt namelijk in de musical We Will Rock You. 

Deze powervrouw – met een lengte van 157 hele centimeters – woont dus in Nederland. Op tijdelijke basis voor nu weliswaar, maar de zangeres heeft al aangegeven ”dat ze hier wel kan aarden”. Bovendien gaf de zangeres aan dat haar beste vriend in Nederland woont en ze hier wel met haar zus zou willen wonen. Klinkt als een blijvertje dus!

Sexsymbool

Naast een flinke dosis zangtalent ontbreekt het deze dame ook niet aan een flinke portie zelfvertrouwen. De uitdrukking ‘if you got it flaunt it’ lijkt dan ook wel door Anastacia te zijn bedacht. Dat ze vandaag de dag nog steeds volgens dit motto leeft, bewijst de blondine op haar Instagram. Ze plaatst dan ook regelmatig ‘pikante’ kiekjes van zichzelf op het sociale medium. En ja, die mogen natuurlijk niet ontbreken aan deze #ThrowbackThursday!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anastacia (@anastaciamusic) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Photo blast from the past: MTV Music Awards in 2002🎙️🎤 #throwback #mtw #musicawards

Een bericht gedeeld door Anastacia (@anastaciamusic) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anastacia (@anastaciamusic) op

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten