#ThrowbackThursday Anastacia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Ditmaal draait de #ThrowbackThursday volledig om een babe die we al een hele tijd niet meer gezien hebben: popidool Anastacia.

Deze dame was een van de bekendste popsterren van de 00’s. Hits als I’m Outta Love (2000), Left Outside Alone (2004) en Sick & Tired (2004) kennen de meesten van ons dan ook nog wel. Het rauwe stemgeluid van deze blonde schone klonk dan ook vaak zat uit de – toen nog uitneembare – autoradio.

Anastacia was de Kim Kardashian van toen

Anastacia Newkirk was vroeger hét voorbeeld van een authentieke popster. Mensen herkende, dan herkendn haar tenslotte uit duizenden. Was het niet haar ‘eigen’ mega-herkenbare stemgeluide je haar wel aan haar altijd zeer vlotte montuurtje. Deze dame weet dan ook als geen ander hoe je van jezelf een heus ‘merk’ maakt. Iets waar zélfs sterren als Kim Kardashian en Kylie Jenner nog iets van zouden kunnen leren.

She Will Rock You

Tegenwoordig heeft deze dame echter wat andere bezigheden dan 15 jaar geleden. Zingen doet ze nog steeds, maar dan wel op andere planken. Anastacia is vandaag de dag namelijk een heuse musicalactrice. En het wordt nog beter: ze is een ‘Nederlandse’ musicalactrice. Ze speelt namelijk in de musical We Will Rock You. 

Deze powervrouw – met een lengte van 157 hele centimeters – woont dus in Nederland. Op tijdelijke basis voor nu weliswaar, maar de zangeres heeft al aangegeven ”dat ze hier wel kan aarden”. Bovendien gaf de zangeres aan dat haar beste vriend in Nederland woont en ze hier wel met haar zus zou willen wonen. Klinkt als een blijvertje dus!

Sexsymbool

Naast een flinke dosis zangtalent ontbreekt het deze dame ook niet aan een flinke portie zelfvertrouwen. De uitdrukking ‘if you got it flaunt it’ lijkt dan ook wel door Anastacia te zijn bedacht. Dat ze vandaag de dag nog steeds volgens dit motto leeft, bewijst de blondine op haar Instagram. Ze plaatst dan ook regelmatig ‘’ kiekjes van zichzelf op het sociale medium. En ja, die mogen natuurlijk niet ontbreken aan deze #ThrowbackThursday!

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?