Jessie Jazz Vuijk

Mannenzaken.nl > Jessie Jazz Vuijk
Jessie Jazz Vuijk bio

Profiel

Geboortedatum: 22 januari 1995
Sterrenbeeld: Waterman
Lengte: 1,78 m
Geboorteplaats: Rotterdam, Nederland Kinderen: Xavier Gorgels
Relatie: Ja, met Kaj Gorgels
Beroep: Model
School: Stanislascollege Westplantsoen

Foto's

Jessie Jazz Vuijk model
Jessie Jazz Vuijk relatie

Model Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk is sinds haar 17e model en nam meerdere keren deel aan de Miss Nederlandverkiezingen. In 2015 won ze deze verkiezing. Hoewel ze Event Management studeerde in Amsterdam, heeft ze deze studie niet afgerond. Naast haar modellencarrière heeft Jessie Jazz Vuijk deelgenomen aan verschillende televisieprogramma's, waaronder Expeditie Robinson, Alles Mag op Zondag, Celebrity Stand-Up, en Boxing Stars.

Jessie Jazz Vuijk relatie, vriend en kinderen

Sinds 2018 vormen Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels een relatie. Samen verwelkomden ze hun zoon Xavier en hebben ze ook een adoptiehond genaamd Bowie. Echter, het leven van Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels kende niet alleen hoogtepunten. Jessie Jazz Vuijk heeft openlijk gedeeld dat ze een miskraam hebben doorgemaakt, een pijnlijke en moeilijke periode voor hen beiden.

Jessie Jazz Vuijk alcoholisme

Onlangs heeft Jessie Jazz Vuijk openhartig gedeeld dat ze kampt met een alcoholprobleem, wat voor haar een intens persoonlijk onderwerp was om te delen. Ze benadrukte: "Ik lig dan wellicht niet onder een brug en ik heb een succesvol bestaan, ik ben heel gelukkig, ik ben spiritueel verbonden, ik doe heel veel mooie dingen, maar dat ik een alcoholprobleem heb, is niet te ontkennen" Het Nederlandse model koos ervoor dit probleem aan te pakken door volledig te stoppen met drinken en heeft dit nu al zeker een jaar met succes volgehouden.

Jessie Jazz Vuijk villa in Ibiza

Met de succesvolle modellencarrière van Jessie Jazz Vuijk en de invloedrijke status van Kaj Gorgels als influencer, hebben ze samen een prachtig huis verworven op Ibiza. Deze tweede woning biedt een schitterend uitzicht, een royaal balkon, een ruime tuin met zwembad, vier slaapkamers, drie badkamers en een ruime keuken. De villa is luxueus ingericht en biedt alle comfort, perfect gelegen in het zonnige Ibiza. Het is een droomhuis dat voldoet aan alle wensen van een ideaal verblijf op het eiland.

Nieuws

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Foto: Jessie Jazz Vuijk draagt het liefst helemaal geen kleding meer

Jessie Jazz Vuijk lijkt in de laatste paar Instagram-kiekjes een thema te hebben: zo weinig mogelijk kleding. 

Volledig uitgeklede Jessie Jazz Vuijk deelt magistrale foto vanuit achtertuin

Jessie Jazz Vuijk kiest voor een hele bijzondere manier om een update te geven: volledig zonder kleding. 

Jessie Jazz Vuijk laat een hoop van zichzelf zien op deze foto

Jessie Jazz Vuijk laat zichzelf volledig zien tijdens een hele intieme foto. Dit moet je als fan van de prachtige dame gewoon zien!

Foto: Jessie Jazz Vuijk geeft haar troeven veel ruimte in loszittend jurkje

De prachtige influencer Jessie Jazz Vuijk heeft nog even te gaan met haar zwangerschap, maar heeft nu al te maken met ruime kleding

Foto: Jessie Jazz Vuijk laat rondingen zien in doorzichtig jurkje

Jessie Jazz Vuijk heeft al flink wat mooie foto's gemaakt in haar leven, maar zo mooi als op dit plaatje zag je haar nog...

Foto: Uitgelaten Jessie Jazz Vuijk poseert in loszittend jurkje

De knappe Jessie Jazz Vuijk heeft onlangs gedeeld dat ze moeder wordt. Maar zelfs zwanger ziet het model er ontzettend knap uit.

Foto: Jessie Jazz Vuijk opgelucht na delen enorm geheim over dubbelleven

Model en YouTuber Jessie Jazz Vuijk heeft online een enorm geheim gedeeld dat ze kwijt moest. Ze zei dat haar geheim leidde tot een dubbelleven. Zelfs haar vriend, presentator Kaj Gorgels, wist de details van haar tweede realiteit niet.