Gio Latooy

Gio Latooy bio

Profiel

Geboortedatum: 24 september 1998
Geboorteplaats: Rotterdam
Sterrenbeeld: Weegschaal
Woonplaats: Krimpen aan de Lek
Familie: Melanie Latooy (zus), Marcel Latooy (vader) en Louise Latooy (moeder)
Relatie: Ja, met Lynn Hermanussen
Kinderen: Geen
Beroep: Influencer & vlogger
Opleiding: Niet bekend
Instagram: Zijn account is @gio

Foto's

Gio Latooy influencer
Gio Latooy YouTube

Influencer Gio Latooy

Gio Latooy YouTube

Gio Latooy, geboren op 24 september 1998, is een Nederlandse YouTuber die bekend staat om zijn dagelijkse vlogs. Zijn YouTube-carrière begon in 2012, onder de naam GameplayWorldXL. Op dit kanaal maakte hij voornamelijk gaming video's. In de periode van 2015-2016 onderging Gio Latooy een opmerkelijke verschuiving in zijn contentstrategie door over te stappen van een focus op gaming naar een meer lifestyle georiënteerd kanaal. Tijdens deze transitie besloot hij ook om de naam van zijn kanaal te wijzigen naar simpelweg "Gio". Deze strategische zet resulteerde in een aanzienlijke groei van zijn publiek, en in augustus 2018 behaalde hij de indrukwekkende mijlpaal van 1 miljoen abonnees. Gio staat ook bekend om zijn samenwerkingen met andere Nederlandse YouTubers en het creëren van content die inspeelt op de laatste trends en populaire onderwerpen. Zijn video's hebben niet alleen entertainmentwaarde, maar bieden ook een kijkje in zijn dagelijkse leven, waardoor zijn fans een band met hem kunnen opbouwen.

Film Project Gio

Naast zijn YouTube-carrière heeft Gio ook stappen gezet in de filmwereld. Hij heeft de hoofdrol gespeeld in de Nederlandse film "Project Gio" die in 2019 werd uitgebracht. Deze film, gebaseerd op zijn eigen leven, geeft een humoristische kijk op de uitdagingen en avonturen die gepaard gaan met het zijn van een populaire YouTuber. Wanneer de ouders van YouTuber Gio op vakantie gaan, loopt een feest in hun gloednieuwe huis volledig uit de hand en brandt de helft van het huis af. Gio heeft twee weken de tijd om het huis te herstellen terwijl hij doorgaat met het uploaden van video's alsof er niets aan de hand is. De film is geregisseerd door Bas van Teylingen en onder meer Niek Roozen en Belle Zimmerman speelden erin mee. De film heeft Gio meer dan €800.000 opgeleverd, zo klinkt het.

Gio Latooy familie en gezin

Giovanni Latooy groeide op met zijn vader Marcel, moeder Louise en zus Melanie in Middelharnis, op Goeree-Overflakkee. Zijn vader heeft een eigen kapsalon en zijn moeder bij De Hypotheker. Gio’s familie is nauw verbonden met zijn vlogs. Vooral toen hij nog thuis woonde kwamen zij vaak voor in zijn vlogs. Gio’s tweelingzus Melanie begon niet veel later met YouTube nadat Gio startte met het maken van lifestyle video’s. Ook als gezin maakten ze een YouTube kanaal aan: De Latooys. Gio Latooy relatie, vriendin en exen Qua vrouwen weet Gio toch altijd parels aan de haak te slaan. In zijn nog prille volwassen leventje heeft hij meerdere relaties gehad. Zie hieronder het overzicht van zijn relaties:

Gio Latooy en Juultje Tieleman

De blondine Juultje was Gio’s eerste relatie. De twee komen beiden van Goeree-Overflakkee en kregen in 2016 een relatie. Met ups en downs eindigde hun relatie in 2018. Er was veel ophef gaande, omdat Juultje stiekem met Don zou daten, terwijl Gio al zijn pijlen op Jade Anna had gericht. Dit allemaal zou al gedurende deze relatie spelen. Natuurlijk was Jade Anna toen nog echt te jong. Gio Latooy en Isha van Dijk In 2019 had Gio nog een relatie met topmodel Isha van Dijk. Op een gegeven moment was ze niet meer weg te denken uit de vlogs. Lang duurde deze relatie echter niet, in 2020 gingen ze uit elkaar.

Gio Latooy en Jade Anna van Vliet

Niet veel later kreeg Gio dan eindelijk een relatie met Jade Anna van Vliet, in 2021. Gio en Jade werden in de jaren die erop volgden een heel sterk koppel. Vooral online werd het gezien als een sterrenkoppel. Tussentijds liep het al een keer stuk tussen de twee, waarna ze enkele maanden uit elkaar waren. Toch kwam het stel weer bij elkaar terecht en waren ze tot september 2023 samen. ‘Het werkte eenmaal niet meer’, was het statement van de twee op sociale media. Fans zetten hier echter hun vraagtekens bij, omdat er geruchten gaan dat Gio is vreemdgegaan met MDEmma, een OnlyFans model.

Gio Latooy en Lynn Hermanussen

Gio’s nieuwste vriendin is Lynn Hermanussen. Het duurde nog geen maand na zijn breuk met Jade Anne tot hij haar in zijn leven verwelkomde. De blonde Brabantse leerde hij kennen via een event in Frankrijk. Veel fans van Gio zijn bang dat Lynn weer een typische golddigger is. Er gaan geruchten dat Lynn haar relatie van 8 jaar uitmaakte om bij Gio te zijn. Gio laat zich echter niet gek maken en negeert alle haat. Hij is zichtbaar gelukkig met haar, blijkt uit zijn vlog. Of dit voor haar ook zo geldt, is nog de vraag..

Gio Latooy auto’s

Dat Gio gek is op auto’s, steekt hij niet onder stoelen of banken. Toen de centen eenmaal binnen werden geharkt met het vloggen, kon hij doen en laten wat hij wilde. Zijn eerst auto was een Porsche Cayenne. In de tussentijd maakt Gio er een wedstrijd van om z’n auto om het half jaar in te ruilen. Zo heeft hij al 2 verschillende Range Rovers gereden, reedt hij een Porsche Panamera, een Ferrari. Momenteel lijkt Gio nog steeds zijn rode Ferrari 458 Speciale in de schuur te hebben staan, daarnaast is de Jeep Wrangler zijn daily driver.

Gio Latooy huis

Gio Latooy woont momenteel in een luxueuze villa in Krimpen aan de Lek, ter waarde van 1.2 miljoen euro. Voorheen woonde hij in een penthouse aan de Maas in Rotterdam waar hij ook ruim 5 ton voor betaalde. Zijn huidige huis wordt gekenmerkt door weelde, waarbij het een dure villa betreft. De villa in Krimpen aan de Lek is voor Gio zijn droomhuis. Het geldt als een representatieve woonplek voor Gio, waar hij zijn leven deelt met zijn kijkers. Gio Latooy vermogen Gio Latooy genereert zijn inkomen door dagelijks zijn leven te vloggen en vrijwel alles te delen op het internet. Deze onthullingen leveren echter een behoorlijk inkomen op. Met momenteel 1,36 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en een gemiddelde van ongeveer 250.000 views per video, heeft Gio een aanzienlijke online aanhang. Hij deelt openlijk en eerlijk informatie over zijn inkomsten, zoals de €4.540,90 die hij verdiende met de 'het is uit'-video met Jade. Hoewel het exacte banksaldo van Gio Latooy niet volledig bekend is, suggereren bronnen een geschat vermogen van ongeveer €1,5 miljoen.

Nieuws

Jade Anna mist haar nieuwe vriend Kenneth Taylor nu al

Jade Anna staat natuurlijk bekend om haar tumulteuze liefdesleven, maar recent komen er wel heel veel onthullingen naar boven! 

Nog meer juice: Gio ging tijdens relatie met Jade Anna ook vreemd met deze knappe blondine

Fans van Gio en Jade Anna zijn door het dolle. Niet alleen is het droomkoppel uit elkaar, nou wordt het ene na het andere schandaal onthult! 

Video: Is Jade Anna ineens zwanger van haar ex Gio Latooy?

Officieel mogen ze dan uit elkaar zijn, er is nog genoeg te doen rondom het stel Jade Anna en Gio Latooy. Een zeer betrouwbare bron meldt nu zelfs dat Jade Anna zwanger zou zijn van de YouTuber!

Foto: Youtuber Gio gespot met piepjonge nieuwe vriendin Athena

Het is nog niet zo lang uit tussen Gio Latooy en Jade Anna, maar Gio lijkt alweer een nieuw meisje gevonden te hebben. De YouTuber is intiem gespot met een dame die nu al zijn nieuwe vriendin genoemd wordt!