Actueel ZIEN: Fitgirl Famke Louise werkt zich in het zweet

ZIEN: Fitgirl Famke Louise werkt zich in het zweet

-

ZIEN: Fitgirl Famke Louise werkt zich in het zweet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Er leek deze week meer aandacht te zijn voor Famke Louise dan het Coronavirus. Zo waren daar eerst haar optredens bij Jinek, haar aankondiging om boeken te gaan lezen en nu is daar haar nieuwste aankondiging: Famke Louise wordt een #fitgirl.

Famke Louise krijgt het nog druk de aankomende maanden. Zo maakte ze eerder deze week bekend dat ze besloten heeft om boeken te gaan lezen het aankomende halfjaar. En daar komt nog eens bij dat Famke nu ook bekend heeft gemaakt een heuse #fitgirl te gaan worden!

(lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yeaaaaaa🔥🔥🔥🔥🔥 @dplaynl @fitnessdiaries.tv

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Famke Louise doet een Miljuschka

Nu vraag je je misschien af, van waar opeens die carrièreswitch van ‘zangeres’ naar fitgirl? Nou, dat heeft alles te maken met Famke’s nieuwste samenwerking: de realityserie Fitness Diaries. In de serie laten vier vrouwen, waaronder dus ook Famke Louise, zien dat het leven van een fitgirl maar hard werken is.

Famke Louise gaat ‘puur natuur’

De serie lijkt geïnspireerd door de #eerlijkefoto docu van Miljuscka Witzenhausen, aangezien body positivity en onbewerkte foto’s een belangrijke rol spelen in het programma. Voor Famke Louise wordt dat wel even wennen, aangezien het merendeel van haar Instagramfoto’s toch wel vaak van een filtertje zijn voorzien. Maar hé, voor alles is een eerste keer. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de beelden van een fitte Famke Louise in de serie. Gelukkig hebben we al heel wat beelden van een trainende Famke Louise op haar forumpagina kunnen zetten!

Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober te zien op Dplay, de streamingdienst van Discovery Benelux!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Victoria Koblenko
Famke Louise
Patricia Paay
Miljuschka Witzenhausen
Nikki Herr

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening