Famke Louise geeft bizar feestje in carwash

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise heeft nieuwe muziek! Haar nieuwe album ‘Next’ is uit, en daar hoort natuurlijk ook een verse videoclip bij. Dit alles werd op vreemde wijze gevierd in een lege wasstraat…

Je kan veel van Famke Louise zeggen, maar de zangeres kan zich goed vermaken in haar eentje! In ‘normale’ tijden zou de lancering van een nieuw album gepaard gaan met een enorm feest met een gastenlijst vol beroemdheden. Famke besloot haar party rondom ‘Next’ in een verlaten wasstraat te houden. Dat klinkt saaier dan het in de praktijk was…

Famke Louise lanceert nieuw album ‘Next’

Een enorme knalroze loper, flitsende camera’s, entertainers in ‘drag’ (op gepaste afstand), liters champagne – Famke Louise weet hoe ze een feestje moet organiseren! Toch had de ‘launch party’ voor haar nieuwe album ‘Next’ een vreemde vibe. Ze vierde haar feestje namelijk in haar uppie, in een afgehuurde wasstraat. ‘Genodigden’ konden online meekijken!

Nieuwe clip ‘Laten Doen’ van Famke Louise

Haar eerste single van ‘Next’ heet ‘Laten Doen’. Daar heeft Famke Louise natuurlijk ook een mooie clip voor gemaakt. Benieuwd hoe Famke op wilde wijze een grapefruit eet? Dan moet je de video sowieso gezien hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!