Famke Louise geeft bizar feestje in carwash

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise heeft nieuwe muziek! Haar nieuwe album ‘Next’ is uit, en daar hoort natuurlijk ook een verse videoclip bij. Dit alles werd op vreemde wijze gevierd in een lege wasstraat…

Je kan veel van Famke Louise zeggen, maar de zangeres kan zich goed vermaken in haar eentje! In ‘normale’ tijden zou de lancering van een nieuw album gepaard gaan met een enorm feest met een gastenlijst vol beroemdheden. Famke besloot haar party rondom ‘Next’ in een verlaten wasstraat te houden. Dat klinkt saaier dan het in de praktijk was…

Famke Louise lanceert nieuw album ‘Next’

Een enorme knalroze loper, flitsende camera’s, entertainers in ‘drag’ (op gepaste afstand), liters champagne – Famke Louise weet hoe ze een feestje moet organiseren! Toch had de ‘launch party’ voor haar nieuwe album ‘Next’ een vreemde vibe. Ze vierde haar feestje namelijk in haar uppie, in een afgehuurde wasstraat. ‘Genodigden’ konden online meekijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_)

Nieuwe clip ‘Laten Doen’ van Famke Louise

Haar eerste single van ‘Next’ heet ‘Laten Doen’. Daar heeft Famke Louise natuurlijk ook een mooie clip voor gemaakt. Benieuwd hoe Famke op wilde wijze een grapefruit eet? Dan moet je de video sowieso gezien hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!