Vrouwen Nicolette Kluijver stuurt sugardaddy naar huis

Nicolette Kluijver stuurt sugardaddy naar huis

-

Nicolette Kluijver stuurt sugardaddy naar huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Nicolette Kluijver

Nog meer opvallend nieuws uit Expeditie Robinson-land!

Het is natuurlijk geen verassing voor de vaste kijker dat Robinson altijd plaatsvindt op een tropisch eiland waar de temperaturen hoog kunnen oplopen. Zowel letterlijk als figuurlijk blijkt nu!

Zweetaanval

Hoewel het normaal is dat het zweet bij de kandidaten tijdens en na een moeilijke proef onophoudelijk uit de poriën gutst, viel het ons op dat vooral presentatrice Nicolette Kluijver, die roerloos aan de zijlijn stond, een kletsnat jurkje had! Combineer die informatie met het feit dat Jaap van Deurzen, net terug van zijn opgelopen beenblessure uit de eerste aflevering, al behoorlijk zweette vooraf aan de proef. Ook zonder inspanning dus! Wat is daar buiten het zicht van de camera’s gebeurd?

Lees ook: Jaap van Deurzen troost snotterende OnneDi

Derde been

Nu houden we er niet zo van om te speculeren – 😊 – maar deze lijkt ons toch wel erg duidelijk. Om Van Deurzen – die ondanks zijn leeftijd nog steeds in de shape van zijn leven is – kun je natuurlijk ook niet heen! Bedoelde hij met ‘beenblessure’ niet gewoon z’n derde been? Geen wonder dat hij die proef niet op volle kracht kon presteren!

Waar de twee hun zweetaanval ook aan te danken hadden, Jaap kon niet leveren wat Nicolette van hem verwacht had: ze stuurde hem bij de eliminatieceremonie naar huis!

Ps. Jaap, mocht je dit lezen. Grapje natuurlijk, we vinden je een topper.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Sylvie Meis
Lilian Marijnissen
Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening