Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 13-5: Foto's van Sensi Lowe, Katja Schuurman...

Rondje Forum 13-5: Foto’s van Sensi Lowe, Katja Schuurman & meer

-

Rondje Forum 13-5: Foto’s van Sensi Lowe, Katja Schuurman & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Er is de afgelopen 24 uur weer veel moois op ons forum voorbijgekomen! Zowel Katja als Birgit Schuurman lieten zich van hun beste kant zien, Koningin Máxima werd op tv gespot en van de altijd leuke Sensi Lowe hebben we zelfs bewegend beeld voor je in de aanbieding!

Katja Schuurman

Hoewel de oudjes natuurlijk de hoofdpersonages zijn in Beter Laat Dan Nooit, hebben wij met z’n allen natuurlijk alleen oog voor Katja Schuurman. Met haar verschijning zorgt ze voor een verschrikkelijk goed contrast met de grijze duiven die ze begeleidt. Gelukkig weet de cameraman van het programma ook precies wat we willen zien: Katja!

Sensi Lowe

Hoewel we het hier vaak over foto’s en caps hebben, zijn bewegende beelden natuurlijk niet verboden. Integendeel. Als je dit gifje (thanks Janpeter) van Sensi Lowe bekijkt snap je waarom we zo’n fan van deze blondine zijn.

Birgit Schuurman

Niet alleen zus Katja, maar ook Birgit Schuurman liet zich van haar beste kant zien. Wat doet die rode vlek op haar bovenbeen? Waarom ligt ze op haar rug? Waarom gooit ze haar benen zo de lucht in? Veel vragen, weinig antwoorden, maar wel een erg fijne reeks foto’s!

Koningin Máxima

Omdat we zeer binnenkort allemaal aan de mondkapjes moeten, is het belangrijk dat het qua aanbod goed zit. Niemand minder dan Koningin Máxima ging zelf even een kijkje nemen in de fabriek. Na de grondige inspectie van Hare Majesteit schijnt de productie hard omhoog gegaan te zijn!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening