Helene Hendriks bereidt zich met Instagram video voor op Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hélène Hendriks hoort bij de absolute top als het gaat om sportverslaggevers. Ze wordt dan ook vol trots naar het EK gestuurd. Daar maakt ze een erg bijzondere Instagram video. 

Binnen het Nederlandse voetbalwereldje was er al jaren behoefte aan een sterke en mooie vrouwelijke persoonlijkheid. en toen opeens was ze daar: Hélène Hendriks!  Dat ging niet zonder slag of stoot. Vele fans, maar ook coaches en spelers moesten flink wennen aan de mooie verschijning van Hélène. Een scherpe vrouw met een mening en verstand van zaken, dat was voor veel profvoetballers een beleving. Tegenwoordig valt ze niet weg te denken uit de voetballerij. Dus is het geen wonder dat Hélène naar Portugal wordt gestuurd om verslag te doen van het EK. Daar maakt ze alleen een bijzondere video..

Lees ook: Hélène Hendriks bedankt Dick Advocaat op Instagram met mooie foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène is koningin ToTo

Vanaf het balkon van haar hotelkamer in het hartje van Portugal besluit Hélène voor de mensen thuis nog even een korte video op te nemen. En wel over een onderwerp dat alle voetbalfans aan het hart gaat. Namelijk de ToTo. In haar strakke, blauwe pakje spreekt ze iedereen toe over de nieuwste reclame van de ToTo. Die heeft namelijk alles te maken met de oranjecape. Een groen-oranje cape, de kleuren van de ToTo. Als een echte koningin ToTo prijst Hélène dit nogal aparte kledingstuk aan.

Heel Portugal kleurt oranje

Hélène is inmiddels binnen de voetbalkringen een erg grote invloed geworden. Als zij iets zegt dan luisteren mensen er ook naar. Er is dus een kans dat alle Nederlandse fans straks rondlopen met een oranje cape om de schouders. Dan kleurt heel Portugal straks oranje door al die fans die op de wedstrijden af komen. Een voordeel is wel dat als Nederland niet weet te presteren, je de cape altijd nog om kan draaien. Dan ziet niemand meer dat je voor Oranje bent.

Hélène brengt je het laatste EK nieuws.

Hélène zit dus lekker in Portugal te wachten tot de eerste aftrap. Dat betekent dat je straks op haar kan vertrouwen voor alle info rondom het Nederlands elftal. Hélène praat je straks tijdens het EK helemaal bij over de laatste stand van zaken. Op die manier blijf je niet alleen bij, maar heb je ook nog iets leuks om naar te kijken tijdens je dagelijkse EK update.

Hélène hakt er op los

Natuurlijk kan je niet een sportpakje aanprijzen zonder daar vervolgens zelf uitvoerig in te hakken. Hélène doet haar beste beentje voor en laat iedereen eens goed zien hoe het moet. Aan haar gebrek aan zelfvertrouwen ligt het niet, maar toch is dit niet per sé het juiste dansje voor Hélène. Toch laat het maar weer eens zien hoe lekker gek de blonde presentatrice eigenlijk is. Het is een kwestie van tijd voordat de grote televisiebazen dat ook opmerken en Hélène haar eigen programma krijgt. VI Hélène zou waarschijnlijk een gigantische hit worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?