Celine Huijsmans deelt foto’s verjaardag op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is waarschijnlijk de mooiste radio host van Nederlandse bodem. En ze was ook nog eens jarig. Twee redenen om feest te vieren. 

Ze is een van de drijvende krachten van radio Veronica en waarschijnlijk de mooiste radio host van Nederland, maar Celine Huijsmans was ook nog eens jarig. En dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Haar collega’s van de radio deden ook vrolijk mee. Een feestelijke gebeurtenis voor iedereen!

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Celine Huijsmans

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Celine is meer dan alleen een knap koppie

Dat Celine meer dan alleen een knap koppie is dat wist iedereen al. Ze wordt door al haar collega’s en de Nederlandse luisteraar enorm gewaardeerd. Vandaar dat mensen ook flink hun best hebben gedaan om Celine een beetje te verassen op haar verjaardag. Toen zij aankwam op werk was haar plekje al helemaal versierd met slingers en ballonnen. En dat is natuurlijk een prachtige binnenkomer. Met een glimlach van oor tot oor begon Celine aan haar dag.

Een foto uit de oude doos op haar instastory

Celine deelt een aantal mooie herinneringen op haar verjaardag. Zo deelt ze een kinderfoto waarin ze boven een heuvel staat. On top of the world en dat is ze nog steeds. Celine is een van de leukste en meest oprechte stemmen op de radio op dit moment. Daarom is ze ook zo geliefd. Van binnen is ze nog altijd dat speelse meisje dat zich overal door laat verwonderen. Dat is een van de vele redenen dat Celine zo leuk is. Ze lijkt een echte girl next door, al helemaal als ze even laat zien dat ze net als iedereen een dosis gekke jeugdfoto’s heeft.

Vele felicitaties voor Celine Huijsmans

Celine wordt aan alle kanten gefeliciteerd op Instagram. Niet heel gek, aangezien ze zo geliefd is. Maar ook veel van haar vriendinnetjes wensen haar een fijne verjaardag. Ook worden er vele leuke foto’s van de presentatrice gedeeld. Dan krijg je gelijk weer een hele andere kant van Celine te zien. Een speciaal inkijkje in haar leventje. En wie wil dat nou niet?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?