Foto: Nikkie Plessen in ondeugend pakje onder kerstboom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is nu al druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. De modeontwerpster heeft een strak kerstpakje ontworpen waar ze ook nog eens zelf model voor speelt…

De koude wintermaanden zitten er weer aan te komen en dat betekent dat iedereen zich weer dik gaat inpakken. De winterjassen, oncharmante kersttruien en dikke lange sokken worden de komende periode weer uit de kast getrokken. Toch heeft Nikkie Plessen een uitstekende manier gevonden voor hoe winterkleding alsnog uitdagend gemaakt kan worden. Zo onverwachts komt dat niet uit de hoek, want dat ze talent heeft is al bewezen.

Nikkie Plessen maakt mooie foto in Oostenrijk

De modeontwerpster neemt haar Instagram volgers mee naar Oostenrijk, waar de spannende wintercollectie wordt gefotografeerd. Ze poseert niet alleen in de kerstoutfits, maar is er ook druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstcollecties van haar 100 andere bedrijven. We houden het allemaal niet meer bij in hoeveel eigen bedrijven de modeontwerpster haar geld pompt. Er zijn in ieder geval al wat prachtplaatjes geschoten en Nikkie heeft geen enkel moment getwijfeld over haar eigen verschijning op de foto. Daar valt dan ook zeker niets over te klagen…

De spannende kerstcollectie van Nikkie Plessen…

Dat Nikkie Plessen een kerstcollectie heeft ontworpen verbaasd niemand. Ze is natuurlijk helemaal op de hoogte van alles en weet precies hoe ze met de feestdagen veel geld kan verdienen. Kerst komt al steeds dichterbij en dat betekent dat de kerstcollecties langzamerhand geïntroduceerd worden. Nikkie Plessen doet dat met haar bedrijven natuurlijk op geheel eigen manier.

Voor haar kledingmerk NIKKIE heeft ze strakke kerstpakjes ontworpen. In het rode pakje poseert de modeontwerpster met twee vriendinnen bij de kerstboom. Ze liet een aantal jaar geleden al weten dat ze fan is van foute kersttruien en dat zien we zeker terug in de kerstpakjes. Met een fout printje en een glas rode wijn staat Nikkie weer prachtig op de foto. Daarom hebben wij geen probleem met het feit dat de modeontwerpster vaak zelf wilt poseren in haar collecties. Ook Nikkie’s make-upmerk krijgt een kerstcollectie en haar skicollectie wordt uitgebreid. We kunnen haar waarschijnlijk binnenkort ook verwachten op een foto in een skipakje.

nikkie plessen in oostenrijk

Lees ook: Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie strooit met geld op de skipiste

Als het gaat om een een dure hobby, is Nikkie Plessen zeker van de partij. Skiën doet het luxepaardje dan ook al te graag. De modeontwerpster voelt zich helemaal thuis op de piste en keert dan ook regelmatig terug naar de gebergtes met haar privéjet. Het leek Nikkie ook zo nodig om alle koffers in te pakken en naar Oostenrijk te vliegen om foto’s van haar nieuwe collecties te maken. Plessens verslaving aan overbodige luxe is bij deze dus een feit. Dat de nieuwe skicollectie van de modeontwerpster in Oostenrijk gefotografeerd moet worden is nog enigszins logisch. Hoewel er tegenwoordig ook goede green screens bestaan, zien we dit nog door de vingers. Maar dat de foto’s van de kerstpakjes en make-up helemaal in Oostenrijk gemaakt moeten worden slaat echt nergens op. De koopverslaving van Nikkie Plessen lijkt nu wel echt uit de hand te lopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...