Britney Spears verbaast volgers met schokkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Door deze foto van Britney Spears maken we ons grote zorgen om de Amerikaanse zangeres. Dat het niet zo goed met haar gaat is bij velen al lang bekend…

Iedereen gebruikt Social Media op een andere manier, waardoor iedereen zijn of haar account op een andere manier invult. Bij de een valt het Instagram account wat meer op dan bij de ander, en soms trekt een Instagram post héél veel aandacht. Zo is het Instagram account van Britney Spears erg merkwaardig de laatste tijd. Dat is ook niet zo gek, want het leven van de Amerikaanse zangeres is een lange tijd verre van makkelijk geweest. Haar 36 miljoen volgers zijn wel wat van Spears gewend, maar op Instagram plaatst ze af en toe wel een heel opvallende foto. De verschillen in de reacties op haar frappante foto’s zijn erg groot. Waar namelijk een deel van haar volgers erg aanmoedigend is, maakt het andere deel zich grote zorgen om de zangeres. Het is duidelijk dat het niet goed gaat met Britney Spears, en daarom maken ook wij ons zorgen om haar. Gelukkig heeft ze na lange tijd haar zeggenschap weer terug en die overwinning deelt de zangeres op Instagram in de video hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Wat is er gebeurd met Britney Spears?

Dertien jaar geleden ging het mentaal wat minder goed met de zangeres, waardoor ze onder toezicht van haar vader kwam te staan. Alleen ’toezicht’ bleek het niet te zijn, want Britney mocht helemaal niks meer zonder toestemming van haar vader. Zo mocht ze onder andere niet met onafhankelijke advocaten praten en werd haar budget door haar vader bepaald. Ook mocht ze nergens heen zonder toestemming. Verschillende documentaires over de zangeres maakte dat duidelijk. Spears is al lang bezig met het aanspannen van een rechtszaak voor haar rechten. Het heeft lang geduurd, maar Britney heeft die rechtszaak gewonnen. Dat betekent ook dat de zangeres op Instagram mag plaatsen wat ze wil…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Grote zorgen door recente foto’s van Britney Spears

Britney Spears is een interessant geval op Instagram. Ze plaatst soms foto’s waar ze geen kleding aan heeft en andere gekke dingen. Foto’s waar Britney eng op kijkt komen ook regelmatig voorbij op haar account. Die foto’s waarvan we een beetje schrikken van hoe Britney kijkt zijn opvallend vaak op dezelfde plek gemaakt. Een voorbeeld daarvan is de foto hierboven, waarop de zangeres grote wallen heeft en niet bepaald blij kijkt. Dat zorgde dan ook voor grote zorgen onder de trouwe volgers en fans van Spears. Ook nu de Amerikaanse zangeres haar zeggenschap weer terug heeft plaatst ze hetzelfde soort foto’s. Gelukkig lucht de tekst die ze er nu bij heeft gezet een beetje op.

Lees ook: WOW: De Britney Spears docu is heftig

Britney Spears viert overwinning op Instagram

Britney Spears heeft op vrijdag 12 november de beste dag van haar leven gehad en dat begrijpen we helemaal. Na dertien jaar is de zangeres eindelijk vrij en dat werd op die vrijdag uitbundig gevierd. Op Instagram gaat Britney helemaal los. Hoewel de foto’s nog steeds een beetje angstaanjagend zijn, lijken ze toch wat minder zorgwekkend. De teksten onder de foto’s stellen ons wat meer gerust, want ze klinkt heel positief. Op een video deelt ze zelfs haar gedachtes over de hele situatie. Ze is boos op haar familie, waaronder haar moeder, om wat ze gedaan hebben. Britney begint nog niet eens over de dingen die haar ouders hebben gedaan waarvoor ze in de gevangenis zouden kunnen komen. Dat maakt ons wel heel benieuwd. Ook geeft ze een kleine hint dat we haar binnenkort bij Oprah kunnen verwachten en daar worden waarschijnlijk veel van onze vragen beantwoordt. Hoe en wat weten we niet, maar wat we wel weten is dat we vanaf nu op Instagram volop kunnen genieten van de échte Britney Spears.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..