FOTO: de heupen van BZV-Milou liegen niet!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je wist al dat Milou van Boer Zoekt Vrouw graag op de dansvloer staat. Maar nóg meer bewijs dat de heupen van deze blondine niet liegen is natuurlijk altijd welkom!

Wie had gedacht dat Milou Rietjens, bekend van Boer Zoekt Vrouw, zich op haar nieuwste foto zó zou laten zien? Het Instagramkanaal van de dansfanaat staat vol met plaatjes en filmpjes van haar performances, maar deze vonden we te speciaal om te negeren!

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw deelt privéfoto’s

Milou (BZV) is ‘Shakira van de lage landen’

Alsof Milou van BZV nog moet bewijzen dat ze moves heeft! Toch doet de blondine, die sinds kort vrijgezel is, dat op haar nieuwste Instagramfoto. ‘Deze heupen liegen niet,’ schrijft ze naast het indrukwekkende kiekje. Hoewel ze inmiddels weer terug naar haar Duitse thuisstad Frankfurt is vertrokken, mogen we Milou nog best claimen als ‘Shakira van de lage landen’, toch?

Danseres Milou poseert in trappenhuis

Op de foto zien we Milou in een rood-zwarte dansoutfit. Ze ziet eruit alsof ze klaar is voor een optreden! Jammer dat we dáár geen beelden van hebben! Toch is dit plaatje, geschoten in een trappenhuis, eigenlijk al genoeg. Wie nog steeds nieuwsgierig is naar filmpjes van haar dansmoves moet het Instagramkanaal van de BZV-kandidate nog maar eens ‘n keer doorspitten. Nu weet je het in ieder geval zeker: Milou’s hips don’t lie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.