Eva Koreman is kapot na eerste nacht Serious Request

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er wordt dit jaar door radiozender 3FM weer geld opgehaald voor het goede doel. Eva Koreman is samen met een aantal collega’s in quarantaine gegaan om non-stop te rennen voor het Rode Kruis. Ze is na één nachtdienst al he-le-maal stuk!

Eva Koreman en haar collega’s moeten nog tot Kerst in beweging blijven, maar na één nachtje op de loopband is de radio-DJ al helemaal gesloopt. Eva kon amper slapen voor ze haar nachtdienst begon. Bovendien hield ze zich niet bepaald in toen haar shift eenmaal begon. Onderstaande filmpjes zeggen genoeg…

Lees ook: Eva Koreman heeft de mond vol!

Eva Koreman rent zich rot tijdens Serious Request 2020

De radio-DJ’s van 3FM moeten zeven dagen lang om de beurt op een loopband staan. Ze lopen dit jaar voor Serious Request: Lifeline niet het land door, maar maken een ‘pas op de plaats’ op locatie. Ze wonen tijdelijk in een enorme hal op vliegveld Enschede, en maken er daar een liefdadigheidsfeestje van! Tijdens de eerste nachtdienst van Eva Koreman ging het er wild aan toe. Geen wonder dat ze de ochtend erna over zware vermoeidheid klaagde!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.