Marlijn Weerdenburg geeft ultieme teaser Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat nu écht bijna beginnen! Marlijn Weerdenburg geeft op de valreep nog een hele dikke teaser: de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021 komen voor het eerst in beeld! Herken jij ze?

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn eindelijk voor het eerst in beeld! Marlijn Weerdenburg deelde het (nu echt) allerlaatste voorproefje: een mysterieus filmpje op Instagram. Deze korte video én een onverwachte andere hint zijn inmiddels ontleed door fanatieke molloten. Welke kandidaten zijn volgens hen nu al een zekerheidje?

Lees ook: Marlijn Weerdenburg onthult kandidaten voor nieuw WIDM seizoen

WIDM 2021 deelnemers eindelijk in beeld

In het fragment zie je Rik van de Westelaken middenin een cirkel van mensen staan. Het zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021. Helaas staan ze in de schaduw, dus is het nog steeds gissen. Ook dook er een promo-bericht voor het ‘molboekje’ van dit jaar op met daarin de silhouetten van de deelnemers. Aan de hand van hun postuur zijn er toch een aantal ‘zekere’ kandidaten aan het lijstje toegevoegd. Zo zou Erik de Vogel van GTST er sowieso bijzitten, en wordt er druk gespeculeerd over de deelname van Charlotte Nijs. Zou  Michelle Willemsen ook van de partij zijn dit seizoen? Op 21 december weten we meer: op die dag onthult Marlijn alle deelnemers in een speciale editie van Moltalk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AW Bruna Uitgevers (@awbruna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.