Marlijn Weerdenburg geeft ultieme teaser Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat nu écht bijna beginnen! Marlijn Weerdenburg geeft op de valreep nog een hele dikke teaser: de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021 komen voor het eerst in beeld! Herken jij ze?

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn eindelijk voor het eerst in beeld! Marlijn Weerdenburg deelde het (nu echt) allerlaatste voorproefje: een mysterieus filmpje op Instagram. Deze korte video én een onverwachte andere hint zijn inmiddels ontleed door fanatieke molloten. Welke kandidaten zijn volgens hen nu al een zekerheidje?

Lees ook: Marlijn Weerdenburg onthult kandidaten voor nieuw WIDM seizoen

WIDM 2021 deelnemers eindelijk in beeld

In het fragment zie je Rik van de Westelaken middenin een cirkel van mensen staan. Het zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021. Helaas staan ze in de schaduw, dus is het nog steeds gissen. Ook dook er een promo-bericht voor het ‘molboekje’ van dit jaar op met daarin de silhouetten van de deelnemers. Aan de hand van hun postuur zijn er toch een aantal ‘zekere’ kandidaten aan het lijstje toegevoegd. Zo zou Erik de Vogel van GTST er sowieso bijzitten, en wordt er druk gespeculeerd over de deelname van Charlotte Nijs. Zou  Michelle Willemsen ook van de partij zijn dit seizoen? Op 21 december weten we meer: op die dag onthult Marlijn alle deelnemers in een speciale editie van Moltalk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?