Marlijn Weerdenburg geeft ultieme teaser Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat nu écht bijna beginnen! Marlijn Weerdenburg geeft op de valreep nog een hele dikke teaser: de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021 komen voor het eerst in beeld! Herken jij ze?

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn eindelijk voor het eerst in beeld! Marlijn Weerdenburg deelde het (nu echt) allerlaatste voorproefje: een mysterieus filmpje op Instagram. Deze korte video én een onverwachte andere hint zijn inmiddels ontleed door fanatieke molloten. Welke kandidaten zijn volgens hen nu al een zekerheidje?

Lees ook: Marlijn Weerdenburg onthult kandidaten voor nieuw WIDM seizoen

WIDM 2021 deelnemers eindelijk in beeld

In het fragment zie je Rik van de Westelaken middenin een cirkel van mensen staan. Het zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021. Helaas staan ze in de schaduw, dus is het nog steeds gissen. Ook dook er een promo-bericht voor het ‘molboekje’ van dit jaar op met daarin de silhouetten van de deelnemers. Aan de hand van hun postuur zijn er toch een aantal ‘zekere’ kandidaten aan het lijstje toegevoegd. Zo zou Erik de Vogel van GTST er sowieso bijzitten, en wordt er druk gespeculeerd over de deelname van Charlotte Nijs. Zou  Michelle Willemsen ook van de partij zijn dit seizoen? Op 21 december weten we meer: op die dag onthult Marlijn alle deelnemers in een speciale editie van Moltalk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AW Bruna Uitgevers (@awbruna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.