Foto: Nina Warink trekt uit de kast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nina Warink verwent volgers wel vaker met onthullende kiekjes, dus we zijn wel wat gewend. Maar dat maakt ons natuurlijk niet minder blij met deze prachtige plaatjes! 

Nina Warink is onze favoriete Groningse YouTuber. Op de video website is de 26-jarige brunette razend populair, Ze maakt daar down-to-earth filmpjes, waar ze kijkjes achter de schermen geeft, maar deelt ook heerlijke recepten. Al die trouwe volgers moeten zo nu en dan natuurlijk beloond worden. En dat doet Nina met prachtige foto’s in zéér karige setjes. Als dat niet genieten is…

Lees ook: Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in

Nina Warink verwent volgers met fotoshoot in piepklein setje

Van Nina Warink zijn wel wat gewend. De bloedmooie brunette heeft er overduidelijk geen moeite mee haar prachtige lijf te laten zien. Nu het zonnetje eindelijk weer op komt zetten is Nina er ook snel blij. De Groningse schoonheid postte met zowaar het eerste zonnestraaltje een bloedhete fotoshoot in een piepkleine . Je zou er spontaan verliefd om worden. Nina laat in ieder geval duidelijk zien dat ze één van de mooiste Nederlandse meiden is die YouTube te bieden heeft. Van ons mag ze elke dag dit soort foto’s wel posten. Nog een reden om dol op de zomer te zijn, want de zomer zorgt voor dit soort spannende kiekjes.

Nina Warink in pittig printje is erg fijn om te zien

Nina Warink draagt op de foto’s die ze deelt een minuscuul setje met een pittig printje. De super strakke laat weinig aan de verbeelding over. De 26-jarige brunette toont trots haar strakke lijf. Wij kunnen onze ogen moeilijk van het diep uitgesneden topje afhouden. Nina laat namelijk echt alles zien en wij zijn helemaal fan. Ze straalt op de foto met een lieftallige glimlach. En als je dacht dat de eerste foto al fantastisch was, dan doet de rest van de plaatjes je helemaal op je knieën vallen. De tweede foto toont Nina breed lachend terwijl ze haar broekje omhoog lijkt te houden. In het piepkleine topje staat ook alles op display. Daar kan je het alleen maar heet van krijgen. In de laatste foto speelt Nina verleidelijk met haar haren en showt ze haar strakke buik. Dat is toch wel heel erg genieten zo.

Is Nina Warink nog single of heeft ze een vriend?

Nadat je zulke stomende foto’s gezien hebt wil je natuurlijk weten of Nina Warink nog op de markt rondhuppelt. Maar helaas, Nina is al geruime tijd samen met haar jeugdliefde Kalvijn. Kalvijn ging recent op één knie voor Nina in het prachtige Toscane en het YouTube-stel heeft volgend jaar een datum geprikt voor de bruiloft. Locatie is ook bekend, aldus Nina: “Maar die houden we voor onszelf en de gasten natuurlijk”. Je zou denken, die relatie kan niet meer stuk, maar het koppel bewijst dat zelfs de meest idyllisch-lijkende relaties een donkere kant hebben. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer maakte recent bekend dat zowel Nina als Kalvijn meerdere keren zijn vreemdgegaan. De twee hebben er niet op geageerd. Zou de relatie dat overleven?

Nina Warink en Kalvijn in realityprogramma?

Dat Nina Warink en Kalvijn enorm populair zijn is al lang en breed bekend: zowel op Instagram als YouTube stikken ze van de volgers. Maar kennelijk worden ze ook regelmatig gevraagd om op de televisie te verschijnen. Kalvijn heeft onderhand zijn eerste stap als televisiepresentator al gemaakt bij Avastars, maar op Nina moeten we nog even wachten. Op het verzoek van Temptation Island zei de bloedhete brunette toentertijd volmondig ‘nee!’. Maar in haar nieuwe podcast Kibbeling vertelde Nina dat ze namelijk wéér gevraagd is voor een reality programma. En dit keer niet als gewilde single, maar als bruid!

Nina Waring mocht realityshow maken van mooiste dag

Nina Warink is namelijk gevraagd om een realityprogramma te maken van haar bruiloft. Helaas voor de reality-tv fans heeft het koppel ook dit keer hartelijk bedankt. “No way”, reageerde Kalvijn. “Nou, dat was Kelvin zijn antwoord. Dus jullie kunnen raden: het gaat er niet komen”, vult Nina aan. “Ik vind dat echt een beetje griezelig. Dan heb je het mooiste moment van je leven en dan komt er zo’n redacteur die dan zegt dat het opnieuw gefilmd moet worden, omdat het er niet goed op staat”. Kalvijn lijkt zeer on-enthousiast: “Ja, dag”, bijt hij sarcastisch na.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!