Vrouwen Buitenlandse vrouwen Lana del Rey weer op de Mannenzakenmarkt

Lana del Rey weer op de Mannenzakenmarkt

-

Lana del Rey weer op de Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Alhoewel de meeste winkels dicht zijn tijdens deze coronatijd, blijft de Mannenzakenmarktkraam gewoon open! Ditmaal schreeuwt de marktverkoper de naam van Lana del Rey over het marktplein.

Het is rustig op het marktplein. Vandaag heeft de Mannenzakenmarktkoopman echter toch wel een hele speciale aanbieding: niemand minder dan zangeres Lana del Rey (34). De Summertime sadness-zangeres heeft namelijk bekend gemaakt dat zij en vriendlief Sean uit elkaar zijn.

Lana en Sean leerden elkaar afgelopen september kennen in the city that never sleeps, New York. De zangeres maakte haar relatie met de politieofficier in december bekend via haar Instagram. Helaas heeft Lana de desbetreffende post verwijderd, maar na wat zoekwerk kwamen we dit kiekje nog wél op het spoor!

(lees verder na het opgespoorde kiekje)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lana Del Rey (@lanadelrey) op

Alles kan kapot

Dat Lana een superster is, wordt zelfs in haar liefdesleven maar weer eens bewezen. De reden dat zij en vriendlief Sean (46) uit elkaar zijn, is namelijk exact dezelfde reden als bij elk celeb-koppel: te drukke schema’s. Volgens de brunette was het daarom beter om elk hun eigen weg in te slaan. Gelukkig hoeft Lana deze weg niet alleen te bewandelen en heeft ze genoeg (overwegend mannelijke) fans die haar graag de weg willen wijzen.

Lees ook: Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Kunnen we een nieuw album verwachten?

Velen hebben zo het vermoeden dat deze break up dé perfecte grondstof is voor een spiksplinternieuw Lana-album. Deze brunette staat er tenslotte bekend om, om mislukte relaties te gebruiken als nieuw muziekvoer. Niet in de categorie Taylor Swift en Adele, dat niet. Maar ook Lana del Rey heeft dit kunstje flink onder de knie. Neem haar hit ‘Summertime Sadness’ bijvoorbeeld. Deze hit zit bomvol met verdrietige teksten, pruilende lippen en verlangende blikken.

(lees verder na de video)

Er is hoop voor alle ‘gewone’ mannen

Alhoewel de hele break-up voor Lana natuurlijk geen pretje zal zijn, valt er toch wel nog iets positiefs uit het hele gebeuren te halen. Lana’s inmiddels ex-vriend Sean was namelijk een gewone burger. Iets waar niet al te veel sterren vandaag de dag nog mee aan lijken te pappen. Voor de Lana-fans onder ons is dit dan ook fantastisch nieuws! Dus, waar wacht je nog op? Pak die koffers! Boek dat vliegtick… eh pak die auto! En pak die aanbieding!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lana Del Rey (@lanadelrey) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening