Foto’s van Welmoed Sijtsma, Maaike Timmermans en meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De toespraak van Koning Willy heb je natuurlijk niet gemist. De traditionele leider van ons land, sprak het land toe in tijden van crisis. Hij benadrukte het belang van het volgen van de voorzorgsmaatregelen. Dat betekent dat jij nog even alleen moet zitten. Of ja, alleen met dez Hot Topics… 

Welmoed Sijtsma

We kunnen stellen dat de talkshow Op1 een succes is voor de NPO. Dagelijks zit er een ander duo klaar om de actualiteiten van de dag te bespreken. Toch blijft Maaike Timmerman een populair forumtopic. Deze presentatrice van WNL, en dus collega van Welmoed, is vaak op televisie te vinden. Daarom ontsnapt zij ook vaker niet dan wel aan het oog van onze screencappers.

Victoria Koblenko

De tijden dat Victoria Koblenko een beetje de Chantal Janzen van de televisie was, zijn nu wel voorbij. De Nederlandse met Oekraïense roots kruipt de afgelopen tijd echter vaker in beeld. Zo speelt Koblenko in de serie Flikken Maastricht om de boel, ondanks de doodserieuze situaties in de serie, enigszins op te fleuren.

aAfkjfp01fo1i-23032/loc55/737791207_NPO1HD2020_03_2021_28_00_122_55lo.jpg

Myron Koops

Een nieuwe vlog van Enzo Knol heeft altijd een risico op een nieuwe vrouw in beeld. Zo kwam in de laatste vlogs van de vrolijkste videomaker van Nederland ineens Myron Koops in beeld lopen. Veel weten we nog niet over haar. Eén ding lijkt zeker: ze is om door een ringetje te halen.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten