Duffy is terug! Deze engel geeft something beautiful

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Duffy is na bijna tien jaar radiostilte dan eindelijk weer keihard terug! De Britse popzangeres na lang wachten een nieuw liedje uitgebracht. Of ja, uitgebracht… Haar nieuwe nummer werd naar de Britse radio gestuurd en is sindsdien op een heleboel plekken online te beluisteren. Het zal geen officiële release worden, maar een gebaar vanuit Duffy om iedereen een hart onder de riem te steken. Wat een Engel is het ook. Maar waar was deze engel al die tijd?

Je kent haar waarschijnlijk nog van hits als Mercy, Warwick Avenue of Well, Well, Well, of je kent haar als dat ongelooflijk lekkere ding dat vanaf 2008 opeens overal te zien was. Duffy was goed op weg om de wereld te veroveren.

De kans dat je nog nooit een nummer van Duffy hebt gehoord is bijna onmogelijk. Ze had de stem van Adele met het van een engel. De wereld lag aan haar voeten. Intussen is het tij gekeerd en lijkt Duffy compleet van de aardbol te zijn verdwenen. Wat is er gebeurd?

Fallen Angel

Na een tegenvallend tweede album en een flinke ruzie met haar manager en platen label stond Duffy er opeens alleen voor. Met niemand om op terug te vallen cancelde ze al haar optredens en besloot ze zichzelf terug te trekken. Voor jaren hoorde niemand meer wat van Duffy.

Tot afgelopen februari. Toen vertelde ze eindelijk waarom ze zo lang die isolatie opzocht. In een emotionele Instagrampost maakte Duffy bekend dat ze en ontvoerd is geweest. “Gedurende het laatste decennium heb ik geprobeerd om opnieuw de zon in mijn hart te voelen, de zon schijnt nu. En misschien stellen jullie zich de vraag waarom ik mijn stem niet heb gebruikt om mijn pijn te uiten. Maar hoe kon ik vanuit mijn hart zingen als dat gebroken was.”

Deze engel is dus heel lang door een hel gegaan. Maar ze lijkt haar stem weer te hebben gevonden. En die stem wil ze nu inzetten om anderen te helpen. De sympathieke Duffy heeft dus al heel wat meegemaakt en kan zich waarschijnlijk goed inleven daardoor in anderen. Met miljarden mensen thuis in onzekerheid vanwege de Corona crisis dacht engel Duffy dat het een goed moment was om met nieuw materiaal te komen.
Behalve dat haar nieuwe nummer Something beautiful mensen moed inspreekt, is het ook nog eens een heel lekker plaatje om te luisteren. Het valt te bezien of Duffy hierna nog meer muziek uit zal brengen, maar misschien heeft de Britse engel Mercy op haar publiek en komt dit popicoon keihard terug!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...